Рішення виконавчого комітету  "Про проведення циклу патріотичних заходів у мікрорайона..."  № 789 від 04.07.2019р. 
Документ №789 від 04.07.2019р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

08.07.2019



УКРАЇНА
 
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА МІСЬКА РАДА
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
 
РІШЕННЯ
 
від 04.07.2019р.  № 789
м.Івано-Франківськ
 


Про проведення циклу патріотичних заходів у мікрорайонах міста


Керуючись ст.ст.27,32 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», з метою підвищення патріотичного рівня свідомості в духовному, естетичному і національно-патріотичному вихованні підростаючого покоління, створення належних умов для культурного, духовного та естетичного збагачення  мешканців міста Івано-Франківська, виконавчий комітет Івано-Франківської міської ради


вирішив:


  1. Затвердити перелік мікрорайонів та кількість патріотичних заходів на 2019 рік (додаток 1).
  2. Департаменту культури міської ради (Н.Загурська):
  • розробити та затвердити наказом графік проведення циклу патріотичних заходів у мікрорайонах міста на 2019 рік;
  • забезпечити організацію та проведення патріотичних заходів у мікрорайонах міста;
  • письмово повідомляти структурні підрозділи виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради, комунальні підприємства міста та інші служби, зазначені у п.3 – п.7 даного рішення про місце та час проведення патріотичних заходів у мікрорайонах міста за 7 днів до їх проведення. 
  1. Управлінню охорони здоров’я Івано-Франківської міської ради (М.Бойко) забезпечити чергування медичних працівників під час проведення патріотичних заходів у мікрорайонах міста.
  2. Управлінню з питань надзвичайних ситуацій, мобілізаційно-оборонної роботи та діяльності правоохоронних органів міської ради (І.Влізло) здійснити обстеження територій поблизу проведення патріотичних заходів у мікрорайонах міста на предмет безпечного відпочинку.
  3. Івано-Франківському відділу поліції ГУНП в Івано-Франківській області (І.Кавінський) та управлінню патрульної поліції в Івано-Франківській області (О.Костенко) забезпечити громадський порядок та патрулювання під час проведення патріотичних заходів у мікрорайонах міста.
  4. Комунальному підприємству «Муніципальна варта» (А.Прусак) сприяти Івано-Франківському відділу поліції ГУНП в Івано-Франківській області  (І.Кавінський) та управлінню патрульної поліції в Івано-Франківській області (О. Костенко) у забезпеченні громадського порядку під час проведення патріотичних заходів у мікрорайонах міста.
  5. Івано-Франківському МВ УДСНС України в Івано-Франківській області (В.Мацалак) забезпечити та взяти під контроль виконання протипожежних заходів під час проведення патріотичних заходів у мікрорайонах міста.
  6. Фінансовому управлінню виконавчого комітету міської ради (В.Сусаніна) профінансувати витрати на проведення циклу патріотичних заходів у мікрорайонах міста відповідно до кошторису (додаток 2).
  7. Координацію роботи та узагальнення інформації щодо виконання рішення покласти на Департамент культури міської ради.
  8. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови О.Левицького.



Міський голова                                                                                Руслан Марцінків



Додатки:



2011-2024 © Всі права застережено.