Розпорядження міського голови  "Про святкування Святої Трійці (Зелених свят) в місті..."  № 306-р від 06.06.2006р. 
Документ №306-р від 06.06.2006р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

10.06.2006



УКРАЇНА
 
МІСТО ІВАНО-ФРАНКІВСЬК
РОЗПОРЯДЖЕННЯ
міського голови
 
від 06.06.2006р.  № 306-р
 


Про святкування Святої Трійці (Зелених свят) в місті


       Враховуючи клопотання Івано-Франківського обласного товариства “Меморіал” імені В.Стуса, дотримуючись українських традицій та вшановуючи пам'ять полеглих у боротьбі за незалежність України:


  1. Відділу внутрішньої політики (Р.Стасько), управлінню культури виконавчого комітету міської ради (М.Петрик) підготувати сценарій та забезпечити участь громадськості в панахиді та мітингу-реквієму, які відбудуться 11.06.06р. з 13.00 год. в Дем'яновому Лазі, та панахиді, яка відбудеться з 15.00 год. в меморіальному сквері, що на вул. Ст.Бандери.
  2. Відділу внутрішньої політики виконавчого комітету міської ради (Р.Стасько) запросити до участі в поминальних заходах 11.06.06р. духовенство та вірних різних конфесій, запропонувати духовенству відслужити поминальні Богослужіння за полеглих в боях та невинно убієнних українців і оголосити у храмах міста про проведення урочистих заходів.
  3. Управлінню житлово-комунального господарства виконавчого комітету міської ради (В.Білик) до 11.06.06р. впорядкувати вулиці міста, меморіальні кладовища та сквери, меморіальний комплекс Дем’янів Лаз, місця покладань вінків та квітів, забезпечивши їх відповідними підставками, встановити подіум у меморіальному сквері, що
    на вул. Ст.Бандери (біля символічного хреста), і організувати вивішування державних прапорів на вулицях, майданах та будівлях підприємств, установ і організацій міста на 11.06.2006 року.
  4. Відділу транспорту і зв'язку виконавчого комітету міської ради
    (Б.Абрамович) забезпечити 5 автобусів з прибуттям до місця посадки на 12.10 год.:

3 автобуси – до Катедрального Собору (майдан А.Шептицького, 22);

1 автобус – до церкви Христа Царя (вул. Незалежності, 181);

1 автобус – до церкви Святих Ольги і Володимира (вул. Вовчинецька)

для перевезення людей до Дем'янового Лазу і зворотньо до меморіального скверу, що на вул. Ст.Бандери.

  1. Управлінням у справах сім’ї, молодіжної та гендерної політики
    (В.Соловйов), освіти і науки виконавчого комітету міської ради (М.Верес)  організувати залучення молоді міста до участі в заходах.
  2. Відділу внутрішніх справ міста (В.Лемчак) забезпечити охорону громадського порядку під час проведення заходів та забезпечити безпеку руху колони автобусів до Дем’янового Лазу і зворотньо до меморіального кладовища, що на вул. Ст.Бандери, а також пішого походу за маршрутом: Кафедральний Собор Святої Покрови УАПЦ (вул. Мельничука) – площа Ринок – вул. Вітовського – Вічевий майдан – вул.Незалежності – вул. Ст.Бандери – меморіальний сквер
    (вул. Ст.Бандери) з 12.30 год.
  3. Управлінню торгівлі виконавчого комітету міської ради
    (І.Витриховський) організувати виїзну торгівлю охолоджувальними напоями під час проведення заходів у Дем'яновому Лазі.
  4. Центру обслуговування споживачів та продажу послуг (Я.Болехівський) забезпечити озвучення Служби Божої, мітингу-реквієму в Дем'яновому Лазі (13.00 год. – 15.00 год.) та панахид в меморіальному сквері, що на вул. Ст.Бандери (13.00 год. – 14.00 год., 14.30 – 15.30 год.).
  5. Начальнику РЕМ М.Нестеренку, директору ДМП “Міськсвітло” В.Ку-риляку 11.06.06р. забезпечити подачу електронапруги для здійснення звукопідсилення заходів в Дем'яновому Лазі (13.00 год. – 15.00 год.) та меморіальному сквері, що на вул. Ст.Бандери (13.00 год. – 16.00 год.).
  6. Головному лікарю центральної міської клінічної лікарні Л.Малофію організувати чергування машин швидкої медичної допомоги під час проведення вищевказаних заходів.
  7. Сільським головам приміських сіл організувати проведення урочистих заходів за місцем адміністрування та запросити мешканців до участі в загальноміському мітингу-реквіємі в Дем’яновому Лазі 11.06.06р. з 13.00 год.
  8. Консультанту з питань ЗМІ відділу патронатної служби виконавчого комітету міської ради А.Олексину провести широке анонсування та висвітлення урочистих заходів через засоби масової інформації міста.
  9. Господарському відділу виконавчого комітету міської ради
    (М.Мандрик) придбати вінки, кошики та квіти для покладання і забезпечити їх доставку до місць покладань; забезпечити чергування транспорту для організаційних потреб.
  10. Фінансовому управлінню виконавчого комітету міської ради (Г.Тимків) виділити кошти для проведення заходів з видатків, пов'язаних із відзначенням державних свят та визначних і пам'ятних дат, згідно з поданими рахунками.
  11. Контроль за виконанням розпорядження покласти на секретаря міської ради В.Бойчук.



Міський голова                                                                                        Віктор Анушкевичус




2011-2024 © Всі права застережено.