Рішення виконавчого комітету  "Про видачу дозволів (ордерів) на порушення об'єктів бла..."  № 843 від 18.07.2019р. 
Документ №843 від 18.07.2019р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

22.07.2019



УКРАЇНА
 
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА МІСЬКА РАДА
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
 
РІШЕННЯ
 
від 18.07.2019р.  № 843
м.Івано-Франківськ
 


Про видачу дозволів (ордерів) на порушення

об’єктів благоустрою на території міста


Керуючись ст. ст. 52, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст.10 Закону України «Про благоустрій населених пунктів», враховуючи Типовий порядок видачі дозволів на порушення об’єктів благоустрою або відмови в їх видачі, переоформлення, видачі дублікатів, анулювання дозволів, затверджений постановою Кабінету Міністрів України від 30.10.2013р. №870, виконавчий комітет міської ради

вирішив:

1. Департаменту житлової, комунальної політики та благоустрою Івано-Франківської міської ради (М. Смушак) видати дозволи (ордери) на порушення об’єктів благоустрою наступним суб’єктам господарювання:

1.1. ТОВ «Станіславська теплоенергетична компанія» (С. Мельник) на проведення земляних робіт для ремонту тепломережі на вул. Є. Коновальця, 132, терміном 20 днів з моменту видачі дозволу (ордера).

1.2. ТОВ «Інвестиційно-будівельна компанія «Вертикаль» (О. Лєпєнін) на проведення земляних робіт для прокладання мереж водопостачання та водовідведення на вул. П. Ребета, поруч будинку № 10, терміном 30 днів з моменту видачі дозволу (ордера).

1.3. Івано-Франківському відділенню ПАТ «Івано-Франківськгаз» (А.Струк) на проведення земляних робіт для заміни розподільчого газопроводу на вул. Вовчинецькій (від вул. В. Івасюка до вул. Василя Симоненка), терміном 14 днів з моменту видачі дозволу (ордера).

1.4. ПП «Альфа Енерго Груп» (М. Ульянова) на проведення земляних робіт для заміни кабельної лінії на вул. Галицькій, 26, 28 А та вул. Військових Ветеранів, 3 А, 4, 6, 10 А, терміном 14 днів з моменту видачі дозволу (ордера).

2. Департаменту житлової, комунальної політики та бллагоустрою Івано-Франківської міської ради (М. Смушак ) відмовити у видачі дозволу (ордера) на порушення об’єктів благоустрою Івано-Франківському відділенню ПАТ «Івано-Франківськгаз» (А.Струк) на проведення земляних робіт для заміни розподільчого газопроводу на вул. Максимовича.

3. Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника міського голови М. Вітенка.


Міський голова                                                        Руслан Марцінків



2011-2024 © Всі права застережено.