Рішення виконавчого комітету  "Про продовження дозволів на розташування тимчасових спо..."  № 298 від 21.04.2016р. 
Документ №298 від 21.04.2016р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Рішення виконавчого комітету  Про продовження дозволів на розташування тимчасових споруд в м. Івано-Франківську
Рішення виконавчого комітету  №94 від 04.02.2016р. Чинний

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

25.04.2016



УКРАЇНА
 
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА МІСЬКА РАДА
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
 
РІШЕННЯ
 
від 21.04.2016р.  № 298
м.Івано-Франківськ
 


Про продовження дозволів на розташування тимчасових споруд в м. Івано-Франківську


Керуючись статтею 52 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», положенням «Про Порядок розміщення та функціонування тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності в м. Івано-Франківську», нової редакції Положення про тимчасове користування окремими елементами благоустрою комунальної власності для розміщення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності, літніх торгових майданчиків та збірно-розбірних металевих гаражів, виконавчий комітет міської ради


вирішив:


1. Продовжити дозвіл терміном на один рік:

1.1. Суб’єкту господарювання, дозвіл на розташування в ІІІ зоні тимчасової споруди № 11 з торгівлі промтоварами, площею 15,0м2 по зовнішньому контуру на вул. Гетьмана Мазепи, поруч будинку №179а.

1.2. Суб’єкту господарювання, дозвіл на розташування в ІІІ зоні тимчасової споруди з продажу овочів, площею 4,4 м2, на вул. Івана Павла ІІ, 18А.

1.3. Суб’єкту господарювання, дозвіл на розташування в ІІІ зоні тимчасової споруди № 2, площею 9,0м2 по зовнішньому контуру на вул. Гетьмана Мазепи, поруч будинку №179а.

1.4. Суб’єкту господарювання, дозвіл на розташування в ІІІ зоні тимчасової споруди з торгівлі продпромтоварами, площею 32,94 м2 по зовнішньому контуру на вул. Молодіжній, 48.

2. Внести зміни:

2.1. Пункт 2.52. рішення виконавчого комітету міської ради від 04.02.2016р. № 94 «Про продовження дозволів на розташування тимчасових споруд в м. Івано-Франківську» про продовження суб’єкту господарювання до 04.02.2017р.  дозволу на розташування в ІІІ зоні тимчасової споруди з торгівлі промтоварами, площею 30,0м2 по зовнішньому контуру на розі вулиць Чорновола-Симона Петлюри на підставі звернення, викласти в редакції:

«Продовжити суб’єкту господарювання до 04.02.2017р.  дозвіл на розташування в ІІІ зоні тимчасової споруди з торгівлі промтоварами, площею 24,2 м2 по зовнішньому контуру на розі вулиць Чорновола-Симона Петлюри».

2.2. Пункт 2.37. рішення виконавчого комітету міської ради від 04.02.2016р. № 94 «Про продовження дозволів на розташування тимчасових споруд в м. Івано-Франківську» про продовження суб’єкту господарювання до 04.02.2017р. дозволу на розташування в ІІ зоні тимчасової споруди, площею 4,9 м2 по зовнішньому контуру на вул. Вовчинецькій, 5, на підставі договору купівлі-продажу, зареєстрованого в реєстрі за № 203 від 17.02.2016р., та викласти в редакції:

«Продовжити суб’єкту господарювання терміном на один рік дозвіл на розташування в ІІ зоні тимчасової споруди з торгівлі продтоварами, площею 4,9 м2, по зовнішньому контуру на вул. Вовчинецькій, 5, на підставі договору купівлі-продажу тимчасової споруди Слюсара Р.І. від 17.02.2016р., зареєстрованого в реєстрі за № 203».

3. Після прийняття рішення виконавчого комітету про продовження дозволу на розташування тимчасової споруди суб’єкт господарювання  (пункти 1,2) отримує витяг з рішення та звертається через управління адміністративних послуг (ЦНАП м. Івано-Франківська) у відділ координації закупівель та цінового моніторингу управління економічного та інтеграційного розвитку із заявою про укладення договору за тимчасове користування окремими елементами благоустрою комунальної власності для розміщення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності (крім суб’єктів господарювання, ТС яких розташовані в межах приватизованих,орендованих чи наданих у постійне користування земельних ділянок).

4. Впродовж 6-ти місяців з дати прийняття рішення суб’єкт господарювання зобов’язаний оформити паспорт прив’язки у відповідності до затвердженого архітектурного типу та до закінчення терміну дії дозволу на розташування тимчасової споруди привести її зовнішній вигляд до паспорта прив’язки.

5. Здійснювати контроль:

5.1. Департаменту містобудування, архітектури та культурної спадщини (Д.Нижник) за виконанням суб’єктом господарювання пункту 4 рішення.

5.2. Відділу муніципальної інспекції з благоустрою Департаменту житлової, комунальної політики та благоустрою (М.Смушак) за дотриманням суб’єктом господарювання вимог до зовнішнього вигляду тимчасової споруди та її експлуатаційного стану.

6. У випадку невиконання п. 4, суб’єкт господарювання зобов’язаний в 30-денний термін демонтувати ТС, а елементи благоустрою, що використовувалась, привести до належного санітарно-технічного стану.

7. Контроль за виконанням рішення покласти на заступників міського голови  згідно розподілу посадових обов’язків.




Міський голова                                                                        Руслан Марцінків



2011-2024 © Всі права застережено.