Рішення виконавчого комітету  "Про надання вихідних даних - містобудівних умов та обме..."  № 875 від 25.07.2019р. 
Документ №875 від 25.07.2019р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

29.07.2019



УКРАЇНА
 
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА МІСЬКА РАДА
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
 
РІШЕННЯ
 
від 25.07.2019р.  № 875
м.Івано-Франківськ
 


Про надання вихідних даних – містобудівних умов та обмежень для проектування об’єкта будівництва


Розглянувши звернення громадян та юридичних осіб про надання вихідних даних – містобудівних умов та обмежень для проектування об’єкта будівництва, керуючись ст. 29 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», ст. ст. 5, 14 Закону України «Про основи містобудування», ст. ст. 31, 52, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про архітектурну діяльність», Законом України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо удосконалення містобудівної діяльності», відповідно до Наказу Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово – комунального господарства України від 31.05.2017 р. №135 «Про затвердження Порядку ведення реєстру містобудівних умов та обмежень», виконавчий комітет міської ради


вирішив:



1.        Надати вихідні дані – містобудівні умови та обмеження для проектування об’єкта будівництва:

    1. Обласній клінічній лікарні для реконструкції приймального відділення (відділення екстреної медичної допомоги) обласної клінічної лікарні на вул. Федьковича, 91 у м. Івано – Франківську.
    2. Приватному вищому навчальному закладу «Галицька академія» для реконструкції першого, другого, одинадцятого поверхів навчально – адміністративного корпусу під блоки майстерень з допоміжними приміщеннями на вул. Вовчинецькій, 227 у с. Вовчинець.

2.Управлінню архітектури, дизайну та містобудівної діяльності  внести зміни в:


    1. Містобудівні умови та обмеження для проектування об’єкта будівництва від 18.04.2019 р. №87-31.2.1-01 для нового будівництва водопровідної мережі на вул. Береговій у с. Хриплин, видані Хриплинській сільській раді Івано – Франківської міської ради.
  1. Скасувати містобудівні умови та обмеження для проектування об’єкта будівництва:
    1. 70-31.2.1-01 від 25.03.2019 р. для нового будівництва багатоквартирних житлових будинків з гранично допустимою висотою 18,0 м на вул. Декабристів, 43А у с. Микитинці, видані товариству з обмеженою відповідальністю «Комерційне підприємство «Стандарт – ІФ».
    2. 89-31.2.1-01 від 19.04.2019 р. для нового будівництва адміністративної споруди на вул. Галицькій, 57А у м. Івано – Франківську, видані приватному підприємству «Івано – Франківськгазпромбуд».

4.        Зобов’язати замовника:

4.1.        Отримати вихідні дані для проектування відповідно до статті 29 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності».

4.2.        Розробити проектну документацію та затвердити її в установленому порядку.

4.3.        Виконання підготовчих та будівельних робіт здійснювати після отримання документа, що надає право на виконання вищезазначених робіт, виданих Управлінням з питань державного архітектурно – будівельного контролю виконавчого комітету Івано – Франківської міської ради з наступним прийняттям об’єкта до експлуатації в установленому законодавством порядку.

4.4.        При проектуванні і будівництві обєкта містобудування, дотримуватися вимог, визначених у містобудівних умовах та обмеженнях для проектування об’єкта будівництва.

4.5.        Укласти з виконавчим комітетом міської ради договір про пайову участь замовників будівництва у створенні і розвитку інженерно– транспортної та соціальної інфраструктури міста.

5.        Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови – начальника фінансового управління В. Сусаніну.



Міський голова                                                                        Руслан Марцінків



2011-2024 © Всі права застережено.