Рішення виконавчого комітету  "Про надання (втрату) статусу дитини-сироти, дитини, поз..."  № 311 від 27.04.2016р. 
Документ №311 від 27.04.2016р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Рішення виконавчого комітету  Про надання статусу дитини, позбавленої батьківського піклування, дитини-сироти та встановлення (припинення) опіки (піклування)
Рішення виконавчого комітету  №475 від 29.09.2009р. Чинний

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

01.05.2016



УКРАЇНА
 
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА МІСЬКА РАДА
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
 
РІШЕННЯ
 
від 27.04.2016р.  № 311
м.Івано-Франківськ
 


Про надання (втрату)статусу дитини-сироти,

дитини, позбавленої батьківського піклування,

та подальше влаштування дітей


Розглянувши первинні матеріали справ, на підставі ст. 5, 11, 12 Закону України «Про забезпечення організаційно-правових умов соціального захисту дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування», ст. 243, 244, 250, 251 Сімейного кодексу України ст. 55, 56, 58, 59, 61, 62, 63, 74, 76 Цивільного кодексу України, постанови Кабінету Міністрів України від 24.09.2008р. №866 «Питання діяльності органів опіки та піклування, пов’язаної із захистом прав дитини» зі змінами та доповненнями, виконавчий комітет міської ради


вирішив:


1. Надати статус дитини-сироти:

1.1. -, - року народження, у зв’язку зі смертю матері (свідоцтво про смерть за актовим записом №- від - р. виданим відділом державної реєстрації актів цивільного стану Івано-Франківського міського управління юстиції); відомості про батька записані відповідно до ч.- ст.- Сімейного кодексу України.

1.1.1. Встановити опіку над малолітнім -, - року народження, який зареєстрований та проживає за адресою: м.Івано-Франківськ, вул.-, -, кв.-, призначивши опікуном бабусю -, яка зареєстрована і проживає за цією ж адресою.

1.1.2. Зобов’язати опікуна зберегти за підопічним право користування житлом за адресою: м.Івано-Франківськ, вул.-, -, кв.- до досягнення дитиною повноліття.


1.2. -,  - року народження, у зв’язку зі смертю матері (свідоцтво про смерть за актовим записом №- від - р. виданим відділом реєстрації актів цивільного стану Івано-Франківського міського управління юстиції) та батька (свідоцтво про смерть за актовим записом №- від - р. виданим відділом державної реєстрації актів цивільного стану Івано-Франківського міського управління юстиції).

1.2.1. Встановити піклування над неповнолітнім -, - року народження, який зареєстрований та проживає за адресою: м.Івано-Франківськ, вул.-, -, кв.-, призначити піклувальником сестру -, яка зареєстрована та проживає за цією ж адресою.

1.2.2. Зобов’язати піклувальника переоформити на підопічного належну йому за законом спадщину після смерті батьків та зберегти за ним право користування житлом за адресою: м.Івано-Франківськ, вул.-, -, кв.-.

2. Надати статус дитини, позбавленої батьківського піклування, -, - року народження, у зв’язку з позбавленням батьків батьківських прав рішенням Івано-Франківського міського суду від - р. (справа №-, провадження №-).

2.1. Встановити піклування над неповнолітньою -, - року народження, яка зареєстрована та проживає за адресою: м.Івано-Франківськ, вул.-, -, корп.-, кв.-, призначивши піклувальником брата -, який зареєстрований та проживає за цією ж адресою.

2.2. Зобов’язати піклувальника зберегти за підопічною право користування житлом за адресою: м.Івано-Франківськ, вул.-, -, корп.-, кв.- до досягнення дитиною повноліття.


3. Встановити опіку над малолітнім -, - року народження, який перебуває на первинному обліку дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, в службі у справах дітей - райдержадміністрації, зареєстрований та проживає за адресою: -.- -, вул.-, -, кв.-, призначивши опікуном брата особа 2, який проживає за цією ж адресою.

3.1. Зобов’язати опікуна зберегти за підопічним право спільної сумісної власності та користування житлом за адресою: -.- -, вул.-, -, кв.- до досягнення дитиною повноліття.


4. Вважати -, - року народження, таким, що втратив статус дитини, позбавленої батьківського піклування, у зв’язку з поверненням батька з місць позбавлення волі.

4.1. Припинити піклування над неповнолітнім -, - року народження, який зареєстрований та проживає за адресою: м.Івано-Франківськ, вул.-, -, кв.-, у зв’язку з передачею дитини для подальшого виховання батькові -.

4.2. Звільнити - від обов’язків піклувальника.

4.3. Вважати таким, що втратив чинність п.- рішення виконавчого комітету міської ради від -р. №- «Про надання статусу дитини, позбавленої батьківського піклування, дитини-сироти та встановлення (припинення) опіки (піклування)».


5. Вважати -, - року народження, таким, що втратив статус дитини, позбавленої батьківського піклування, у зв’язку з поверненням батька з місць позбавлення волі.

5.1. Припинити опіку над малолітнім -, - року народження, який зареєстрований та проживає за адресою: м.Івано-Франківськ, вул.-, -, кв.-, у зв’язку з передачею дитини для подальшого виховання батькові -.

5.2. Звільнити - від обов’язків опікуна.

5.3. Вважати таким, що втратив чинність п.- рішення виконавчого комітету міської ради від - р. №- «Про надання статусу дитини, позбавленої батьківського піклування, дитини-сироти та встановлення (припинення) опіки (піклування)».


6. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови Олександра Левицького.



Міський голова                                                                                              Руслан Марцінків




2011-2024 © Всі права застережено.