Рішення виконавчого комітету  "Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок в..."  № 888 від 01.08.2019р. 
Документ №888 від 01.08.2019р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

05.08.2019



УКРАЇНА
 
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА МІСЬКА РАДА
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
 
РІШЕННЯ
 
від 01.08.2019р.  № 888
м.Івано-Франківськ
 


Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів



Керуючись ст.34 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», частиною 6 ст.30-1 Закону України «Про охорону дитинства», ст.1 Закону України «Про забезпечення прав і свобод внутрішньо переміщених осіб», постановою Кабінету Міністрів України від 24.09.2008р. № 866 «Питання діяльності органів опіки та піклування, пов’язаної із захистом прав дитини», пп.6, п.3 Постанови Кабінету Міністрів України від 05 квітня 2017 року  № 268 зі змінами від 11.04.2018 року № 301 «Про затвердження Порядку надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів», постановою Кабінету Міністрів України від 22.05.2019 року № 436 «Про внесення змін до деяких постанов Кабінету Міністрів України», враховуючи рекомендації комісії з питань захисту прав дитини від 23.07.2019 року (протокол № 6), виконавчий комітет міської ради


вирішив:


1. Надати статус дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів дітям, які зазнали  психологічного насильства:

1.1_____, ____ року народження  (свідоцтво про народження серія ___ №___ від ____ р., видане відділом рагс Івано-Франківського міськвиконкому, паспорт громадянина України серія ___ №___, виданий ___ року Надвірнянським РВ УДМС в Івано-Франківській області), який проживає у квартирі ___ на вул.___ , __ в м. Івано-Франківську, на підставі копії свідоцтва про смерть батька серія ___ № ___ від ___ року, виданого відділом реєстрації актів цивільного стану реєстраційної служби Івано-Франківського міського управління юстиції та копії посвідчення  (серія __ №___ від ___ року), виданого управлінням соціального захисту населення Надвірнянської РДА, витягу із протоколу засідання Центральної військово-лікарської комісії по встановленню причинного зв'язку захворювань, поранень, контузій, травм, каліцтв від ___ року № ___  та висновку оцінки потреб сім’ї від ___ року, складеного міським центром соціальних служб для сім’ї, дітей  та молоді.

1.2 ______, ___ року народження  (свідоцтво про народження серія ___ № ___  від ____ р., видане відділом реєстрації актів цивільного стану Івано-Франківської міського управління юстиції), яка проживає у квартирі ___ на вул.____, ___в м. Івано-Франківську, на підставі копії свідоцтва про смерть батька серія ___ № ___ від ___ року, виданого відділом реєстрації актів цивільного стану реєстраційної служби Івано-Франківського міського управління юстиції, витягу із протоколу засідання Центральної військово-лікарської комісії по встановленню причинного зв'язку захворювань, поранень, контузій, травм, каліцтв від ___ р. № ___ та висновку оцінки потреб сім’ї від ___ року, складеного міським центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

1.3_____, ___ року народження (свідоцтво про народження серія ___ № ___ від ____р., видане відділом реєстрації актів цивільного стану реєстраційної служби Івано-Франківського міського управління юстиції), який проживає у квартирі __ на вул.___, ___ в м.___, на підставі копії свідоцтва про смерть батька серія ___ № __ від ___ року, виданого відділом державної реєстрації актів цивільного стану по місту ___ реєстраційної служби ___ міськрайонного управління юстиції в Івано-Франківській області), постанови від ___ року №___ військово-лікарської комісії УМВС України в Івано-Франківській області, довідки департаменту соціальної політики виконкому Івано-Франківської міської ради від ___ року ____та висновку оцінки потреб сім’ї від ___ року, складеного міським центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

1.4 ______, ___ року народження (свідоцтво про народження серія ___ № ___ від ____ р., видане відділом реєстрації актів цивільного стану Івано-Франківського міського управління юстиції), яка проживає у квартирі ___ на вул.____, ___ в м. Івано-Франківську, на підставі копії свідоцтва про смерть батька серія ___ № ___ від ____ року, виданого відділом державної реєстрації актів цивільного стану по місту ___ реєстраційної служби ___ міськрайонного управління юстиції в Івано-Франківській області), постанови від ___ року № ____ військово-лікарської комісії УМВС України в Івано-Франківській області, довідки департаменту соціальної політики виконкому Івано-Франківської міської ради від  ___ року № ____та висновку оцінки потреб сім’ї від ___ року, складеного міським центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

1.5____, ____ року народження (свідоцтво про народження серія ___ № ___ від ___ р., видане ___ міським відділом державної реєстрації актів цивільного стану Головного управління юстиції у ___ області, паспорт громадянина України  з безконтактним електронним носієм №____, орган видачі ___, виданий ___ року), який проживає у квартирі ___ на вул.___, ___ в м. Івано-Франківську, на підставі довідки департаменту соціальної політики виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради від ___ року № ___ «Про взяття на облік внутрішньо переміщеної особи» та висновку оцінки потреб сім’ї від ___ року, складеного міським центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

1.6 _____, ___ року народження (свідоцтво про народження серія ___                 № ___ від ____ р., видане відділом державної реєстрації актів цивільного стану ____ міського управління юстиції у ___ області), який проживає у квартирі __ на вул.___, ___ в м. Івано-Франківську, статус дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, що зазнала психологічного насильства, на підставі довідки департаменту соціальної політики виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради від ___ року № ___ «Про взяття на облік внутрішньо переміщеної особи» та висновку оцінки потреб сім’ї від ___ року, складеного міським центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

1.7 ____,  ___ року народження (свідоцтво про народження серія ___ № ____ від ___ р., видане відділом реєстрації актів цивільного стану Івано-Франківського міського управління юстиції), який проживає у квартирі __ на  вул.___, ___ в м. Івано-Франківську, на підставі копії свідоцтва про смерть батька серія ___ №___, виданого ___ року відділом державної реєстрації актів цивільного стану реєстраційної служби ___ району управління юстиції у ___ області), витягу з наказу командира військової частини  польової пошти В0849 м. Волновахи від ___ р. №___, довідки департаменту соціальної політики виконкому Івано-Франківської міської ради від ___ року № ___ та висновку оцінки потреб сім’ї від ___ року, складеного міським центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

1.8 ____, ___ року народження (свідоцтво про народження серія ___ № ___ від ___ р., видане відділом реєстрації актів цивільного стану Івано-Франківського міського управління юстиції), яка проживає у квартирі __ на вул.___, __ в  м. Івано-Франківську, на підставі копії свідоцтва про смерть батька серія ___ №___, виданого ___ року відділом державної реєстрації актів цивільного стану реєстраційної служби Волноваського районного управління юстиції у Донецькій області), витягу з наказу командира військової частини польової пошти В0849 м. Волновахи від ___ р. №___, довідки департаменту соціальної політики виконкому Івано-Франківської міської ради від  ___ року № ___ та висновку оцінки потреб сім’ї від ___ року, складеного міським центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

2. Відмовити _____, ___ року народження, у наданні статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, на підставі частини 6 ст.30-1 Закону України «Про охорону дитинства».

3. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови Олександра Левицького.




Міський голова                                                                Руслан Марцінків



2011-2024 © Всі права застережено.