Рішення міської ради  "Про реформування газети "Західний кур'єр" та Редакції г..."  № 106-5 від 26.04.2016р. 
Документ №106 від 26.04.2016р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

30.04.2016



 
РІШЕННЯ
 
Івано-Франківської міської ради
(5  сесія)
7  демократичного скликання
 
від 26.04.2016р.  № 106-5
 

Про реформування газети «Західний кур’єр» та Редакції газети «Західний кур’єр»



Керуючись ст.ст. 26, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про реформування державних і комунальних друкованих засобів масової інформації», Законом України «Про друковані засоби масової інформації (пресу) в Україні», вимогами Цивільного та Господарського кодексу України, враховуючи протокол зборів трудового колективу редакції газети «Західний кур’єр» від 09.02.2016 р., пропозиції головного редактора газети «Західний кур’єр» від 03.03.2016 р., Івано-Франківська міська рада вирішила:

1. Вийти зі складу засновників друкованого засобу масової інформації газети «Західний кур’єр» та редакції газети «Західний кур’єр» (код ЄДРПОУ 13644710, МФО 300023, ІПН 136447109152) з перетворенням редакції членами її трудового колективу у суб’єкт господарювання із збереженням назви, цільового призначення, мови видання і тематичної спрямованості друкованого засобу масової інформації.

2. Надіслати це рішення Державному комітету телебачення і радіомовлення України для внесення редакції газети «Західний кур’єр» до Зведеного переліку об'єктів реформування, Міністерству юстиції України та трудовому колективу редакції.

3. Доручити міському голові укласти договір про зміну засновника та збереження назви, цільового призначення, мови видання і тематичної спрямованості друкованого засобу масової інформації з редакцією після її перетворення відповідно до вимог Закону України «Про реформування державних і комунальних засобів масової інформації» та вимог цивільного, господарського законодавства України у суб’єкт господарювання. Реорганізувати друкований засіб масової інформації газету «Західний кур’єр» та редакцію газети «Західний кур’єр» (код ЄДРПОУ 13644710, МФО 300023, ІПН 136447109152) шляхом перетворення.

4.Призначити головою комісії з реорганізації редакції газети «Західний кур’єр» головного редактора Угринчука Р.В. Доручити Угринчуку Р.В. сформувати персональний склад комісії. Виконання функцій комісії з реорганізації редакції розпочати після включення її до переліку друкованих засобів масової інформації та редакцій, що підлягають реформуванню на другому етапі.

5. Головному редактору редакції газети «Західний кур’єр» (Угринчук Р. В.):

5.1. Після включення редакції газети «Західний кур’єр» до переліку друкованих засобів масової інформації та редакцій, що підлягають реформуванню на другому етапі, провести процедуру реорганізації шляхом перетворення редакції з дотриманням вимог чинного законодавства України.

5.2. У встановлений термін з дня прийняття рішення повідомити державного реєстратора про реорганізацію юридичної особи шляхом її перетворення та в подальшому подати в установленому законодавством порядку необхідні документи для внесення до єдиного державного реєстру відповідних записів.

Встановити, що строк для пред’явлення кредиторських вимог становить два місяці з дня оприлюднення повідомлення про рішення щодо припинення юридичної особи.

Кожна вимога кредитора розглядається окремо, після чого приймається відповідне рішення, яке надсилається кредитору не пізніше тридцяти днів з дня отримання відповідної вимоги кредитора.

5.3. Після державної реєстрації та внесення до єдиного державного реєстру відповідних записів про перетворення редакції газети «Західний кур’єр» подати заяву про перереєстрацію друкованого засобу масової інформації в порядку, визначеному Законом України "Про друковані засоби масової інформації (пресу) в Україні".

5.4. Після державної реєстрації та внесення до єдиного державного реєстру відповідних записів про перетворення редакції газети «Західний кур’єр» укласти відповідні договори щодо:

- оренди приміщення, яке займає редакція газети «Західний кур’єр» та знаходиться за адресою: вул., Грюнвальдська, 6 строком не менше ніж на 15 років з розміром орендної плати, установленим для бюджетних організацій;

- висвітлення діяльності Івано-Франківської міської ради, виконавчого комітету міської ради у друкованому засобі масової інформації газети «Західний кур’єр» відповідно до чинного законодавства.

5.5. Подати на затвердження чергової сесії міської ради пропозиції для виконання зобов'язань щодо сплати заборгованості редакції із податків та обов'язкових платежів, заробітної плати та інших фінансових зобов'язань редакції відповідно до законодавства.

6. Опублікувати рішення в газеті «Західний кур’єр».

6.1. Контроль за виконанням цього рішення покласти на керуючого справами (І. Шевчука), постійну депутатську комісію з питань підприємництва та регуляторної діяльності (Р. Марцінківа), постійну депутатську комісію з питань оренди та приватизації комунального майна (С. Гаєвського).



Міський голова                                                        Руслан Марцінків




2011-2024 © Всі права застережено.