Рішення міської ради  "Про Програму фінансування видатків на компенсаційні вип..."  № 100-5 від 26.04.2016р. 
Документ №100 від 26.04.2016р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Рішення міської ради  Про продовження дії рішень на 2017 рік з питань соціального захисту
Рішення міської ради  №324 від 22.12.2016р. Чинний

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

30.04.2016



 
РІШЕННЯ
 
Івано-Франківської міської ради
(5  сесія)
7  демократичного скликання
 
від 26.04.2016р.  № 100-5
 

Про Програму фінансування видатків на компенсаційні виплати за пільговий проїзд електро- та автотранспортом на міських маршрутах загального користування у м. Івано-Франківську та спеціальних пасажирських перевезень до садово-городніх масивів на 2016 рік



З метою надання пільг окремим категоріям громадян, відшкодування витрат за пільговий проїзд електро - та автотранспортом на міських тролейбусних маршрутах загального користування та спеціальних пасажирських перевезень до садово-городніх масивів, керуючись ст.ст. 26,52 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада


вирішила:


1. Затвердити «Програму фінансування видатків на компенсаційні виплати за пільговий проїзд електро- та автотранспортом на міських маршрутах загаль-ного користування у м. Івано-Франківську та спеціальних пасажирських перевезень до садово-городніх масивів на 2016 рік» (додаток 1).

2. Затвердити «Порядок відшкодування витрат за безкоштовне перевезення пільгових категорій громадян електро- та автотранспортом на маршрутах загального користування та спеціальних пасажирських перевезень до садово-городніх масивів» (додаток 2).

3. Головним розпорядником коштів Програми визначити департамент соціальної політики виконкому Івано-Франківської міської ради (О.Заклинська).

4. Видатки на фінансування Програми здійснювати в межах кошторисних призначень, передбачених в міському бюджеті на 2016 рік на дану мету по головному розпоряднику коштів у відповідності до кодів функціональної класифікації департаменту соціальної політики виконкому Івано-Франківської міської ради.

5. Експертно-аналітичному відділу (Т.Ірчак) забезпечити опублікування рішення в газеті «Західний Кур’єр» та розмістити на офіційному сайті міста Івано-Франківська.

6. Рішення вступає в силу з 1 січня 2016 року.

7. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови Олександра Левицького.



Міський голова                                                                     Руслан Марцінків




Додатки:



2011-2024 © Всі права застережено.