Розпорядження міського голови  "Про утворення та роботу Дорадчого комітету з питань бюд..."  № 392-р від 26.07.2006р. 
Документ №392-р від 26.07.2006р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

30.07.2006



УКРАЇНА
 
МІСТО ІВАНО-ФРАНКІВСЬК
РОЗПОРЯДЖЕННЯ
міського голови
 
від 26.07.2006р.  № 392-р
 


Про утворення та роботу Дорадчого комітету з питань бюджетної реформи


       Відповідно до Угоди про співпрацю між Проектом "Реформа місцевих бюджетів в Україні", що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку та виконується під технічним керівництвом RTI, і виконавчим комітетом Івано-Франківської міської ради з впровадження програмно-цільового методу формування й виконання бюджету та статей 13, 42 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні", ст.28 Бюджетного Кодексу України, а також з метою забезпечення прозорості бюджетного процесу шляхом підготовки та проведення громадських слухань:


       1. Утворити Дорадчий комітет з питань бюджетної реформи у складі згідно з додатком.

       2. Дорадчому комітету:

       2.1. До 1 вересня 2006 року розробити робочий графік засідань комітету.

       2.2. Визначити дату проведення громадських слухань на тему: "Формування міського бюджету на 2007 рік".

       2.3. Підготувати та провести громадські слухання відповідно до вимог ст.13 "Громадські слухання" Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні".

       3. Призначити координатором, який забезпечуватиме організаційну підтримку роботи Дорадчого комітету з питань бюджетної реформи відповідно до взаємно узгодженого графіку та зв’язок між Проектом і Містом, Гелету Любов Гаріківну, заступника начальника фінансового управління виконавчого комітету міської ради, начальника відділу планування та аналізу бюджету.

       4. Відповідальним за інформування громадськості з питань бюджетної реформи призначити Олексина Андрія Володимировича, консультанта з питань ЗМІ відділу патронатної служби виконавчого комітету міської ради.

       5. Начальникам управлінь та відділів виконавчого комітету міської ради відповідними наказами призначити склад робочих груп із складання бюджетів галузей за програмно-цільовим методом.

       6. Розпорядження міського голови від 18.07.2005 року №368-р "Про створення Дорадчого комітету з питань бюджетної реформи" вважати таким, що втратило чинність.

       7. Контроль за виконанням розпорядження залишаю за собою.



Міський голова                                                                                        Віктор Анушкевичус



Додатки:



2011-2024 © Всі права застережено.