Рішення виконавчого комітету  "Про демонтаж тимчасових споруд..."  № 969 від 14.08.2019р. 
Документ №969 від 14.08.2019р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Рішення міської ради  Про затвердження Положення про порядок звільнення земельних ділянок, що зайняті без правових підстав та належать до комунальної власності територіальної громади міста Івано-Франківська
Рішення міської ради  №186 від 08.07.2016р. Чинний

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

18.08.2019"Західний кур'єр" 36 12.09.2019



УКРАЇНА
 
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА МІСЬКА РАДА
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
 
РІШЕННЯ
 
від 14.08.2019р.  № 969
м.Івано-Франківськ
 


Про демонтаж тимчасових споруд



Керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», Порядком розміщення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності в м. Івано-Франківську, Положенням про тимчасове користування окремими елементами благоустрою комунальної власності для розміщення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності, літніх торгових майданчиків та збірно-розбірних металевих гаражів та Положенням про порядок звільнення земельних ділянок, що зайняті без правових підстав та належать до комунальної власності територіальної громади міста Івано-Франківська, затвердженим рішенням сесії від 08.07.2016р. № 186-6, розглянувши матеріали відділу муніципальної інспекції з благоустрою Департаменту житлової, комунальної політики та благоустрою Івано-Франківської міської ради, виконавчий комітет міської ради


вирішив:


  1. Особі, що встановила (користується) самовільно встановленим об’єктом, протягом 5 робочих днів з моменту оприлюднення цього рішення демонтувати тимчасову споруду (павільйон «Веломафія») на розі вулиць Тичини та Сонячної.
  2. Здійснити демонтаж протягом 5-ти робочих днів з моменту оприлюднення цього рішення суб’єкту господарювання Вістовському В. Я. самовільно встановленої тимчасової споруди, розташованої на вул. Тичини.
  3. Департаменту житлової, комунальної політики та благоустрою міської ради (М. Смушак) забезпечити розміщення копії цього рішення на об’єктах, передбачених пунктом 1-2 цього рішення.
  4. Департаменту житлової, комунальної політики та благоустрою міської ради (М. Смушак) у 5-денний термін з моменту закінчення строку, встановленого пунктом 1-2 цього рішення, здійснити демонтаж самовільно встановлених об’єктів, передбачених пунктом 1-2 цього рішення.
  5. Відділу патронатної служби міської ради (В. Дротянко) опублікувати дане рішення в газеті «Західний кур’єр».
  6. Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника міського голови М. Вітенка.



Міський голова                                                                        Руслан Марцінків



2011-2024 © Всі права застережено.