Рішення міської ради  "Про зменшення розміру пайової участі замовників будівни..."  № 193-28 від 16.08.2019р. 
Документ №193 від 16.08.2019р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

20.08.2019



 
РІШЕННЯ
 
Івано-Франківської міської ради
(28  сесія)
7  демократичного скликання
 
від 16.08.2019р.  № 193-28
 

Про зменшення розміру пайової участі замовників будівництва у створенні і розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури міста



       Розглянувши звернення фізичних та юридичних осіб, керуючись ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про регулювання містобудівної діяльності» від 17.02.2011 року та   Положенням «Про пайову участь замовників будівництва у створенні і розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури міста», прийнятого рішенням сесії Івано-Франківської міської ради від 18.10.2013 року №1231-38, міська рада     

                                                                                                          

в и р і ш и л а:


       1. Дати дозвіл на зменшення та зменшити розмір пайової участі замовників будівництва у створенні і розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури міста товариству з обмеженою відповідальністю «Спецбудмонтаж-ІФ» щодо  будівництва багатоквартирних житлових будинків з приміщеннями громадського та соціального призначення на               вул. Гетьмана Мазепи, 164 на вартість виконання робіт з влаштування позамайданчикових мереж водопроводу та каналізації.

       2. Прийняти до комунальної власності територіальної громади міста Івано-Франківська від Замовника будівництва виконані роботи зазначені у   п. 1 даного рішення та закріпити їх на праві господарського відання за                        КП «Івано-Франківськводоекотехпром».

       3. КП «Івано-Франківськводоекотехпром» та Замовнику будівництва здійснити прийняття-передачу по акту прийому-передачі.

       4. Фінансовому управлінню (В. Сусаніна) після фактичної передачі робіт, уточнити розмір пайової участі замовників будівництва у створенні і розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури міста і внести відповідні зміни до укладеного договору, відповідно до пункту 1 (після виконання пунктів 2, 3 даного рішення).        

       5. Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника міського голови М. Вітенка.





Міський голова                                                             Руслан Марцінків




2011-2024 © Всі права застережено.