Розпорядження міського голови  "Про проведення днів захисту прав дітей та профілактики ..."  № 467-р від 01.09.2006р. 
Документ №467-р від 01.09.2006р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

05.09.2006



УКРАЇНА
 
МІСТО ІВАНО-ФРАНКІВСЬК
РОЗПОРЯДЖЕННЯ
міського голови
 
від 01.09.2006р.  № 467-р
 


Про проведення днів захисту прав дітей та профілактики правопорушень в мікрорайонах міста


       Згідно ст.ст. 26, 52 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, на виконання Законів України від 24.01.1995 року “Про органиі служби у справах неповнолітніх та спеціальні установи для неповнолітніх”, від 16.01.2005 року “Про забезпечення організаційно-правових умов соціального захисту дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування”, від 02.06.2005 року “Про основи соціального захисту бездомних громадян і безпритульних дітей”, Указу Президента України від 11.07.2005 року “Про першочергові заходи щодо захисту прав дітей”, з метою соціального захисту дітей і підлітків, які залишилися без батьківського піклування, та підвищення рівня профілактики правопорушень серед неповнолітніх, запобігання дитячій бездоглядності:

  1. Провести в 2006-2007 роках в мікрорайонах міста дні захисту прав дітей та профілактики правопорушень.
  2. Затвердити заходи з підготовки проведення днів захисту прав дітей та профілактики правопорушень (додаток 1) та графік їх проведення в мікрорайонах міста (додаток 2).
  3. Затвердити план проведення днів захисту прав дітей та профілактики правопорушень в мікрорайонах міста (додаток 3) та склад учасників (додаток 4).
  4. Фінансовому управлінню міськвиконкому (Г.Тимків) виділити кошти на оплату транспортних видатків зі статті “Молодіжні заходи” згідно поданих рахунків.
  5. Керівникам структурних підрозділів виконавчого комітету міської ради забезпечити виконання даного рішення в частині підготовки і проведення заходів у відповідному мікрорайоні.
  6. Координацію виконання заходів з підготовки та проведення днів захисту прав дітей та профілактики правопорушень покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради, голову координаційної ради у справах дітей міськвиконкому В.Кімаковича.
  7. Консультанту з питань засобів масової інформації відділу патронатної служби міськвиконкому А.Олексюку забезпечити висвітлення  проведення заходів в ЗМІ.
  8. Контроль за виконанням розпорядження залишаю за собою.



Міський голова                                                                                        Віктор Анушкевичус



Додатки:



2011-2024 © Всі права застережено.