Розпорядження міського голови  "Про порядок організації спостережень щодо оцінки радіац..."  № 506-р від 18.09.2006р. 
Документ №506-р від 18.09.2006р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

22.09.2006



УКРАЇНА
 
МІСТО ІВАНО-ФРАНКІВСЬК
РОЗПОРЯДЖЕННЯ
міського голови
 
від 18.09.2006р.  № 506-р
 


Про порядок організації спостережень щодо оцінки радіаційної та хімічної обстановки в місті


На виконання вимог законів України « Про Цивільну оборону України», «Про захист населення і територій від надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру»,  « Про правові засади цивільного захисту», постанови кабінету Міністрів України від 3 серпня 1998 року № 1198 «Про єдину державну систему запобігання і реагування на надзвичайні ситуації техногенного та природного характеру», спільного наказу Міністерства України з питань надзвичайних ситуацій та у справах захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи, Міністерства аграрної політики України, Міністерства економіки та Міністерства екології і природних ресурсів України від 27 березня 2001 року №  73/82/64/122 « Про затвердження Методики прогнозування наслідків виливу (викиду) небезпечних хімічних речовин при аваріях на промислових об’єктах і транспорті», наказу МНС України від 6 серпня 2002 року № 186 « Про введення в дію Методики спостережень щодо оцінки радіаційної та хімічної обстановки», зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 29.08.2002 року за № 708/ 6996 та розпорядження обласної державної адміністрації від 26.06.2006 року за № 361 « Про порядок організації спостережень щодо оцінки радіаційної  та хімічної обстановки в області» :


1. Затвердити Положення про організацію спостережень щодо оцінки радіаційної та хімічної обстановки (додаток 1), перелік диспетчерських служб, які здійснюють постійне спостереження щодо оцінки радіаційної та хімічної обстановки на території міста Івано-Франківська (додаток 2) та  перелік номерних постів радіаційного та хімічного спостереження, які розгортаються на території міста Івано-Франківська при виникненні надзвичайних ситуацій, пов’язаних з радіаційним та хімічним забрудненням (додаток 3).

2. Управлінню з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення виконавчого комітету міської ради (Ю. Щочкін) :

2.1. Довести вимоги розпорядження до керівників підприємств, установ, організацій відповідно до переліків.

2.2. До 25 серпня 2006 року скласти та надати до головного управління МНС України в області затверджені переліки диспетчерських служб, які ведуть спостереження щодо оцінки радіаційної та хімічної обстановки.

2.3. До 25 серпня 2006 року створити розрахунково-аналітичну групу, розробити та затвердити положення.

2.4. Щорічно здійснювати уточнення переліків установ і об’єктових номерних постів радіаційного та хімічного спостереження  міської постійно діючої мережі спостереження і  лабораторного контролю (далі – МСЛК), та надати оновлені переліки до головного управління МНС України в області до 15 вересня 2006 року.

2.5. До 30 вересня 2006 року відкоригувати перелік установ і формувань МСЛК в місті.

2.6. Здійснювати постійний контроль за організацією та проведенням спостережень щодо оцінки радіаційної та хімічної обстановки на території міста.

3. Керівникам підприємств, установ, організацій :

3.1. Вжити заходів щодо безумовного виконання вимог наказу МНС України від 6 серпня 2002 року № 186 «Про введення в дію Методики спостережень щодо оцінки радіаційної та хімічної обстановки».

3.2. Призначити відповідальних осіб за здійснення радіаційного та хімічного спостереження.

3.3. Забезпечити диспетчерські служби та номерні пости засобами індивідуального захисту та приладами для здійснення постійного радіаційного спостереження, хімічного контролю.

4. Контроль за виконанням розпорядження покласти на першого заступника міського голови В. Швадчака.



Міський голова                                                                                        Віктор Анушкевичус



2011-2024 © Всі права застережено.