Рішення виконавчого комітету  "Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок в..."  № 1045 від 12.09.2019р. 
Документ №1045 від 12.09.2019р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

16.09.2019



УКРАЇНА
 
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА МІСЬКА РАДА
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
 
РІШЕННЯ
 
від 12.09.2019р.  № 1045
м.Івано-Франківськ
 


Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів


Керуючись ст.34 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», абзацом 6 ст.30-1 Закону України «Про охорону дитинства», ст.1 Закону України «Про забезпечення прав і свобод внутрішньо переміщених осіб», постановою Кабінету Міністрів України від 24.09.2008р. № 866 «Питання діяльності органів опіки та піклування, пов’язаної із захистом прав дитини», пп.6, п.3 Постанови Кабінету Міністрів України від 05 квітня 2017 року  № 268 зі змінами від 11.04.2018 року № 301 «Про затвердження Порядку надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів», постановою Кабінету Міністрів України від 22.05.2019 року № 436 «Про внесення змін до деяких постанов Кабінету Міністрів України», враховуючи рекомендації комісії з питань захисту прав дитини від -,-, року (протокол № -,), виконавчий комітет міської ради

вирішив:

  1. Надати статус дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів дітям, які зазнали  психологічного насильства:

1.1.-,-,-, року народження (свідоцтво про народження серія -, яке видане -, р. відділом реєстрації актів цивільного стану -, міського управління юстиції  -, області), який проживає у квартирі -, на вул. -, -, у  -, -,-, статус дитини яка, постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів та зазнала психологічного насильства на підставі довідки департаменту соціальної політики виконкому -, міської ради від -, року № -, та висновку оцінки потреб сім’ї від -,-, року, складеного міським центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

1.2. -, -,-, -, року народження, (свідоцтво про народження серія -, № -, від -,-,  р., видане відділом державної реєстрації актів цивільного стану -, -, районного  управління юстиції -,-, області), яка проживає у квартирі -,-,  корп.-, на вул. -, -, в м. -,  на підставі копії свідоцтва про смерть батька серія -, № -, -,  виданого -,-, року виконкомом -, сільської ради -, району -, області та довідки виданої управлінням соціального захисту населення -, -,  року № -,-,-,-, -, року народження, є дитиною загиблого в -, --,-, висновку оцінки потреб сім’ї від -, року, складеного міським центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

1.3.-, -, , -,-, року народження, (свідоцтво про народження серія -,-, № -,-,  від -,-, р., видане відділом державної реєстрації актів цивільного стану -,-,  міського управління юстиції), який проживає у квартирі -, на вул. -,-, -,-, с. -,-, ради, на підставі копії свідоцтва про смерть батька серія -,-, -, виданого -,-, року відділом державної реєстрації актів цивільного стану реєстраційної служби  -,-, міського управління, та довідки департаменту соціальної політики виконкому -,-, міської ради від -,-.-,  року №-.-,  та висновку оцінки потреб сім’ї від -,-,-,  року, складеного міським центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

1.4.-, -, -, , -,-,-,  року народження,   (свідоцтво про народження серія -,-, № -,-,  від -,-,-, р., видане відділом реєстрації актів цивільного стану -, -, -,  міського управління юстиції), який проживає у квартирі -, на вул. -.-. с. -,-,-, ради, на підставі копії свідоцтва про смерть батька серія -, № -,-,, виданого -,-, року відділом  державної реєстрації актів цивільного стану реєстраційної служби -,-,  міського управління,  та довідки департаменту соціальної політики виконкому -, міської ради від -,-, року №-, -,  та висновку оцінки потреб сім’ї від -,-, року, складеного міським центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

1.5.-,-,-, -.-, року народження (паспорт громадянина -,з безконтактним електронним носієм № -,-, орган видачі -,-, виданий -,-, року), який проживає у квартирі -, на вул. -,-,-,  у  м.-,-,  статус дитини яка, постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів та зазнала психологічного насильства  на підставі довідки департаменту соціальної політики виконкому -,-, міської ради від -, -, -,  року № -, -,  та висновку оцінки потреб сім’ї від -,-, року, складеного міським центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

1.6.-,-,-,-,-, року народження (свідоцтво про народження серія -,-, № -,-, яке видане -,-,-, р. -,-,-, відділом державної реєстрації актів цивільного стану -,-, територіального управління юстиції в -,-, області), який проживає у квартирі -, на вул. -,-, -,-, в м. -,, статус дитини яка, постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів та зазнала психологічного насильства на підставі довідки Департаменту соціальної політики виконавчого комітету -,  міської ради від -,-,-, року, виданій -,-, про те, що  її син -,-, -,-,-, року народження, є дитиною -,-,-,-, свідоцтва про смерть серія -,-,№ -,-, яке видане -,-, р.-,-, відділом державної реєстрації актів цивільного стану Головного територіального управління юстиції в -,-,- , акта про нещасний випадок ( у тому числі поранення) № -, від -, -, р. та висновку оцінки потреб від -, -,  року, складеного міським центром соціальних служб для  сім’ї, дітей  та молоді.

1.7.-,-, -.-. року народження  (свідоцтво про народження серія -, № -,-, від -,-.  р., видане відділом реєстрації актів цивільного стану -, -, міського управління юстиції), який проживає у квартирі -, на вул. -,-,  в -, -, Івано-Франківської міської ради, на підставі копії свідоцтва про смерть батька серія -, № -,  виданого -,  року  виконкомом -, -, сільської ради -,  району -, області,  довідки виданої управлінням кадрового забезпечення -,  управлінням національної поліції в -, -, області від  -, -, № -, та довідки департаменту соціальної політики виконкому -,  міської ради від -, -, року № -, -,  та висновку оцінки потреб сім’ї від -, _. року, складеного міським центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

1.8. -, -, -, -.  року народження (свідоцтво про народження серія -, -, № -,-, від -, -, р., видане відділом реєстрації актів цивільного стану -, міського управління юстиції), який проживає у квартирі -, на вул. -, -,  в м. -, -, , на підставі копії свідоцтва про смерть батька серія-. № -, -, виданого -, -,  року -, міським відділом державної реєстрації актів цивільного стану -. -,  територіального управління юстиції в -, -, області, довідки виданої військовою частиною-польової пошти -, від -, -,  р. № -, -, ,та довідки департаменту соціальної політики виконкому -, -,  міської ради від -, -, року № та висновку оцінки потреб сім’ї від -,-, року, складеного міським центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

1.9.-, -, -, -, -, року народження (свідоцтво про народження серія -,-, № -,-, , яке видане -, -, р. відділом державної реєстрації актів цивільного стану -, міського управління юстиції у -, -, області), яка проживає у квартирі -,  на вул. -, , -, у м.-, -, , статус дитини яка, постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів та зазнала психологічного насильства  на підставі довідки департаменту соціальної політики виконкому -, -, міської ради від -,  року № -, та висновку оцінки потреб сім’ї від -, -, року, складеного міським центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

1.10. -, -, , -, -,  року народження (свідоцтво про народження серія -, -, № -, -, від -, -,  р., видане відділом  державної реєстрації актів цивільного стану реєстраційної служби -, -,  міського управління юстиції в -, -,  області), який проживає у квартирі -,  на вул. -, , -, , к.-, в м. -, , на підставі копії свідоцтва про смерть батька серія -, № -, , виданого -, року відділом державної реєстрації актів цивільного стану реєстраційної служби -, міського управління юстиції,  витягу з наказу командира військової частини -, від -, р. № -,  та довідки управління соціального захисту населення -, РДА від -, -, року №-,  та висновку оцінки потреб сім’ї від -,  року, складеного міським центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

2. Відмовити -, -, року народження, у наданні статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, на підставі частини 6 ст.30-1 Закону України «Про охорону дитинства».

3. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови Олександра Левицького.




Міський голова                                                                Руслан Марцінків



2011-2024 © Всі права застережено.