Рішення виконавчого комітету  "Про надання вихідних даних - містобудівних умов та обме..."  № 1065 від 12.09.2019р. 
Документ №1065 від 12.09.2019р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

16.09.2019



УКРАЇНА
 
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА МІСЬКА РАДА
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
 
РІШЕННЯ
 
від 12.09.2019р.  № 1065
м.Івано-Франківськ
 


Про надання вихідних даних – містобудівних умов та обмежень для проектування об’єкта будівництва


Розглянувши звернення громадян та юридичних осіб про надання вихідних даних – містобудівних умов та обмежень для проектування об’єкта будівництва, керуючись ст. 29 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», ст. ст. 5, 14 Закону України «Про основи містобудування», ст. ст. 31, 52, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про архітектурну діяльність», Законом України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо удосконалення містобудівної діяльності», відповідно до Наказу Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово – комунального господарства України від 31.05.2017 р. №135 «Про затвердження Порядку ведення реєстру містобудівних умов та обмежень», виконавчий комітет міської ради


вирішив:



1.        Надати вихідні дані – містобудівні умови та обмеження для проектування об’єкта будівництва:

    1. Івано – Франківському Архієпархіальному Управлінню Української Греко – Католицької Церкви для реконструкції індивідуального житлового будинку під адміністративно – офісну будівлю на вул. Вовчинецькій, 2А у м. Івано – Франківську.
    2. Товариству з додатковою відповідальністю «Івано – Франківське обласне підприємство автобусних станцій» для нового будівництва торгових приміщень з блокуванням до адміністративно – офісної будівлі з торговими приміщеннями та зупинкою міського громадського транспорту                                         на вул. Горбачевського, 14 А у м. Івано – Франківську.
    3. Товариству з додатковою відповідальністю громадського харчування «Перлина» для реконструкції нежитлових приміщень під багатоквартирний житловий будинок з нежитловими приміщеннями з прибудовою на вул. О. Кобилянської, 22А у м. Івано – Франківську.
    4. Товариству з обмеженою відповідальністю «Арніка – 21» для нового будівництва багатоквартирного житлового будинку з приміщеннями громадського призначення на вул. Гетьмана Сагайдачного, 48В у м. Івано – Франківську.
    5. Товариству з обмеженою відповідальністю «Будівельна компанія «Комплекс затишний» для нового будівництва колектора дощової каналізації в районі вулиць Ціолковського – Горбачевського у м. Івано – Франківську.
    6. Товариству з обмеженою відповідальністю «ІПВ – БУД»                        для нового будівництва господарського приміщення теплового пункту                        на вул. Вовчинецькій у м. Івано – Франківську (кадастровий номер земельної ділянки 2610100000:08:003:0836).
    7. Товариству з обмеженою відповідальністю «Оріон – ІФБуд» для нового будівництва групи багатоквартирних житлових будинків                                          з приміщеннями громадського призначення (II черга будівництва)                         на вул. Височана, 18 у м. Івано – Франківську.
    8. Фізичній особі для реконструкції квартири №4                                                             на вул. О. Кобилянської, 50 у м. Івано – Франківську.
    9. Фізичній особі для реконструкції складу з добудовою під складські та офісні приміщення на вул. Джохара Дудаєва, 10Б/2 у м. Івано – Франківську.
    10. Фізичній особі для нового будівництва виробничо – складських               та складських приміщень на вул. Елеваторній, 18 у с. Хриплин.
    11. Фізичній особі для реконструкції приміщень крамниці                                   з добудовою  на вул. Юності, 11А у с. Микитинці.
    12. Фізичній особі для нового будівництва офісно – складських приміщень на вул. Крайківського, 4 у м. Івано – Франківську.
    13. Фізичній особі для реконструкції квартири №2                                                       з розподілом на дві квартири на вул. Івана Франка, 20 у м. Івано – Франківську.
    14. Фізичній особі для нового будівництва багатоквартирного житлового будинку з приміщеннями громадського призначення                                            на вул. Лемківській, 3 у м. Івано – Франківську.
  1. Внести зміни в п. 1.7 рішення виконавчого комітету Івано – Франківської міської ради «Про надання вихідних даних – містобудівних умов та обмежень для проектування об’єкта будівництва» від 29.08.2019 р.,                            та викласти в редакції:

«Товариству з обмеженою відповідальністю «Коваль (Автотехсервіс)» для нового будівництва гаражних приміщень та будівлі охорони                                        на вул. Вовчинецькій, 223 у с. Вовчинець».

  1. Скасувати містобудівні умови та обмеження для проектування об’єкта будівництва від 10.07.2019 р. № 130-31.2.1-01 для реконструкції станції

технічного обслуговування та автостоянки з добудовою під торгово – офісний центр з приміщеннями навчального та спортивно – оздоровчого призначення на вул. Вовчинецькій, 225, 229 у с. Вовчинець, видані товариству з обмеженою відповідальністю «Прикарпат – Інвестбуд», фізичним особам на підставі

рішення виконавчого комітету Івано – Франківської міської ради «Про надання вихідних даних – містобудівних умов та обмежень для проектування об’єкта будівництва» від 22.05.2019 р. № 607.

  1. Відмовити у наданні вихідних даних – містобудівних умовах                            та обмеженнях для проектування об’єкта будівництва товариству                                        з обмеженою відповідальністю «Івано – Франківськ – Реставрація Р. І.»                      для реконструкції ділянки внутрішньоквартальної розподільчої теплової мережі поруч житлових будинків №26, 28Б, 30 на вул. О. Сорохтея                                         у м. Івано – Франківську.

5.        Зобов’язати замовника:

5.1.        Отримати вихідні дані для проектування відповідно до статті 29 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності».

5.2.        Розробити проектну документацію та затвердити її                                            в установленому порядку.

5.3.        Виконання підготовчих та будівельних робіт здійснювати після отримання документа, що надає право на виконання вищезазначених робіт,              виданих Управлінням з питань державного архітектурно – будівельного   контролю виконавчого комітету Івано – Франківської міської ради                                з наступним прийняттям об’єкта до експлуатації в установленому законодавством порядку.

5.4.        При проектуванні і будівництві обєкта містобудування,  дотримуватися вимог, визначених у містобудівних умовах та обмеженнях               для проектування об’єкта будівництва.

5.5.        Укласти з виконавчим комітетом міської ради договір про пайову участь замовників будівництва у створенні і розвитку інженерно– транспортної та соціальної інфраструктури міста.

6.        Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови – начальника фінансового управління В. Сусаніну.



Міський голова                                                                        Руслан Марцінків



2011-2024 © Всі права застережено.