Рішення виконавчого комітету  "Про проведення міжнародного турніру з футзалу..."  № 1069 від 19.09.2019р. 
Документ №1069 від 19.09.2019р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Рішення виконавчого комітету  Про внесення змін у додаток до рішення виконавчого комітету міської ради від 19.09.2019 року № 1069
Рішення виконавчого комітету  №1180 від 08.10.2019р. Чинний

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

23.09.2019



УКРАЇНА
 
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА МІСЬКА РАДА
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
 
РІШЕННЯ
 
від 19.09.2019р.  № 1069
м.Івано-Франківськ
 


Про проведення міжнародного турніру з футзалу


Керуючись ст. ст. 28, 32, 52 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та враховуючи листа Асоціації футзалу України від 13.06.2019р. № 243, виконавчий комітет Івано-Франківської міської ради

                                       

в и р і ш и в:


1. Департаменту молодіжної політики та спорту міської ради (В. Матешко) спільно з Асоціацією футзалу України (С. Владико) провести міжнародний турнір з футзалу між національними збірними командами України, Румунії та Грузії в період з 20 по 25 вересня 2019 року в манежі коледжу фізичного виховання Національного університету фізичного виховання і спорту України.

2. Фінансовому управлінню виконавчого комітету міської ради (В.Сусаніна) виділити кошти з місцевого бюджету на проведення міжнародного турніру з футзалу відповідно до кошторису (додаток).

3. Івано-Франківському відділу поліції ГУНП України в Івано-Франківській області (І. Кавінський), управлінню патрульної поліції Івано-Франківської області (О. Костенко):

- забезпечити охорону публічного порядку під час матчів;

- забезпечити врегулювання транспортного руху на вулиці Гетьмана Мазепи під час матчів.

4. Комунальному підприємству «Муніципальна варта» (А. Прусак) забезпечити чергування працівників для охорони публічного порядку під час тренувань та матчів.

5. Управлінню охорони здоров’я Івано-Франківської міської ради (М. Бойко) забезпечити чергування медичних працівників та 2 карет швидкої допомоги під час тренувань та матчів.

6. Управлінню економічного та інтеграційного розвитку міської ради
(Н. Кромкач) забезпечити туристичною літературою учасників міжнародного турніру з футзалу.

7. Управлінню з питань надзвичайних ситуацій, мобілізаційно-оборонної роботи та діяльності правоохоронних органів Івано-Франківської міської ради (І. Влізло):

- здійснити обстеження території коледжу фізичного виховання на предмет безпечного проведення міжнародного турніру з футзалу;

- спільно з міським відділом УДНС України в Івано-Франківській області (В. Мацалак) вжити заходів щодо забезпечення чергування рятувальних служб під час проведення футбольних матчів.

8. Відділу патронатної служби міської ради (В.Дротянко) забезпечити висвітлення новин про проведення міжнародного турніру з футзалу між національними збірними командами України, Румунії та Грузії.

9. Координацію роботи та узагальнення інформації щодо виконання рішення покласти на головного відповідального виконавця – директора Департаменту молодіжної політики та спорту Івано-Франківської міської ради В. Матешка.

10. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови О. Левицького.



Міський голова                                                                                        Руслан Марцінків



Додатки:



2011-2024 © Всі права застережено.