Рішення виконавчого комітету  "Про погодження на розміщення об'єктів дрібнороздрібної ..."  № 1081 від 19.09.2019р. 
Документ №1081 від 19.09.2019р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Рішення виконавчого комітету  Про затвердження Положення про дрібнороздрібну торгівлю, надання послуг у сфері розваг та проведення ярмарок на території м. Івано-Франківська
Рішення виконавчого комітету  №529 від 04.08.2016р. Втратив чинність

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

23.09.2019



УКРАЇНА
 
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА МІСЬКА РАДА
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
 
РІШЕННЯ
 
від 19.09.2019р.  № 1081
м.Івано-Франківськ
 


Про погодження на розміщення об’єктів дрібнороздрібної торгівлі та надання послуг у сфері розваг


Керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», рішенням виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради від 04.08.2016 року № 529 «Про затвердження Положення про дрібнороздрібну торгівлю, надання послуг у сфері розваг та проведення ярмарок на території м. Івано-Франківська», враховуючи рекомендації комісії з організації сезонної торгівлі, виконавчий комітет міської ради


вирішив :


1. Погодити розміщення об’єктів дрібнороздрібної торгівлі та надання послуг у сфері розваг, відповідно до схеми погодженої управлінням архітектури, дизайну та містобудівної діяльності:


1.1. Суб’єкту господарської діяльності розміщення мобільного лотка для дрібнороздрібної торгівлі на вул. Богдана Хмельницького, 66 (в межах приватної земельної ділянки) на період з 23 вересня до 31 грудня (включно) 2019 року.


2. Відповідно до п. 3.4. Положення про дрібнороздрібну торгівлю, надання послуг у сфері розваг та проведення ярмарок на території м. Івано-Франківська, затвердженого рішенням виконавчого комітету міської ради від 04.08.2016 року № 529, обмеження щодо площі об’єктів дрібнороздрібної торгівлі та об’єктів надання послуг у сфері розваг становлять:

       - об’єкти дрібнороздрібної торгівлі – до 2 м2 ;

       - електро-веломобілі – до 5 м2 для тимчасової стоянки та не більше 5-ти одиниць електро-веломобілів;

       - площі надувних дитячих майданчиків, басейнів, батутів тощо, визначаються, виходячи з технічного паспорта обладнання та додатково 1м по периметру обладнання, але площа не повинна перевищувати 50 м2 ;

       

       3. Об’єкти дрібнороздрібної торгівлі та надання послуг у сфері розваг повинні мати належний естетичний вигляд, відповідати вимогам нормативних документів щодо дотримання санітарного стану, охорони праці, техніки безпеки тощо.


       4. Суб’єктам господарської діяльності дотримуватися вимог Положення про дрібнороздрібну торгівлю, надання послуг у сфері розваг та проведення ярмарок на території м. Івано-Франківська, затвердженого рішенням виконавчого комітету міської ради від 04.08.2016 року № 529.


       5. Суб’єктам господарської діяльності при розміщенні об’єктів дрібнороздрібної торгівлі дотримуватись зовнішнього вигляду торгового обладнання, відповідно до схем розміщення погоджених управлінням архітектури, дизайну та містобудівної діяльності.


       6. Суб’єктам господарської діяльності, які здійснюють реалізацію харчових продуктів звернутись в Івано-Франківське міське управління Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області для отримання відповідного погодження.


7. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови Руслана Гайду.




Міський голова                                                                                Руслан Марцінків



2011-2024 © Всі права застережено.