Рішення виконавчого комітету  "Про припинення функціонування прийомної сім'ї ..."  № 1100 від 25.09.2019р. 
Документ №1100 від 25.09.2019р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

29.09.2019



УКРАЇНА
 
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА МІСЬКА РАДА
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
 
РІШЕННЯ
 
від 25.09.2019р.  № 1100
м.Івано-Франківськ
 


Про припинення функціонування прийомної сім’ї 


Керуючись законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про забезпечення організаційно-правових умов соціального захисту дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування», «Про охорону дитинства», постановами Кабінету Міністрів України від 26.04.2002р. №565 «Про затвердження Положення про прийомну сім’ю» та від 24.09.2008р. №866 «Питання діяльності органів опіки та піклування, пов’язаної із захистом прав дитини» зі змінами та доповненнями, беручи до уваги заяви - і дітей, позбавлених батьківського піклування, -, - року народження, та -, - року народження, виконавчий комітет міської ради


вирішив:


1. Припинити 30.09.2019 року функціонування прийомної сім’ї - та перебування дітей, позбавлених батьківського піклування, -, - року народження, який перебуває в - та -, - року народження, яка перебуває в -.

2. Припинити дію договору про влаштування дитини на виховання та спільне проживання у прийомній сім’ї від -р. за №- та дію додаткової угоди до договору від -р.

3. Вважати такими, що втратили чинність рішення виконкому - міської ради від -р. №- «Про утворення прийомної сім’ї подружжя - та - і влаштування на виховання та спільне проживання малолітніх -, -, -» та рішення виконкому - міської ради від -р. №- «Про вибуття з прийомної сім’ї особи з числа дітей, позбавлених батьківського піклування, та внесення змін до рішення виконавчого комітету - міської ради від -р. №-».

4. Службі у справах дітей (І.Рохман):

4.1. Повідомити службу у справах дітей - районної державної адміністрації про припинення функціонування прийомної сім’ї - та перебування дітей, позбавлених батьківського піклування, -, - року народження, та -, - року народження.

4.2. Передати по акту передачі документи на неповнолітніх - в - та - в

5. Департаменту соціальної політики (В.Семанюк) припинити виплати державної соціальної допомоги на дітей, грошового забезпечення прийомному батькові.

6. Міському центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді (Л.Дикун) припинити здійснення соціального супроводження прийомної сім’ї -

7. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови О.Левицького.



Міський голова                                                                                 Руслан Марцінків



2011-2024 © Всі права застережено.