Розпорядження міського голови  "Про вшанування пам'яті жертв голодомору та політичних р..."  № 647-р від 21.11.2006р. 
Документ №647-р від 21.11.2006р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

25.11.2006



УКРАЇНА
 
МІСТО ІВАНО-ФРАНКІВСЬК
РОЗПОРЯДЖЕННЯ
міського голови
 
від 21.11.2006р.  № 647-р
 


Про вшанування пам'яті жертв голодомору та політичних репресій


  1. Відділу внутрішньої політики виконавчого комітету міської ради (Р.Стасько) організувати скорботне віче на Вічевому майдані, ходу за маршрутом Вічевий майдан - вул. Незалежності - вул. А.Мельника - меморіальний сквер, панахиду і покладання вінків та квітів до місць вшанування пам'яті жертв голодомору та політичних репресій 25.11.06р. з 15.30 год., а також запропонувати духовенству відслужити в цей деньБогослужіння за жертвами голодомору та політичних репресій у храмах міста.
  2. Управлінням освіти і науки (М.Верес), у справах сім'ї, молодіжної та тендерної політики виконавчого комітету міської ради (В.Соловйов) запросити до участі в скорботних заходах учнівську та студентську молодь міста.
  3. Управлінню освіти і науки виконавчого комітету міської ради (М.Верес) провести в навчальних закладах міста тематичні уроки про голодомори на території України 1932 - 1933 рр. та 1946 - 1947 рр. як акти геноциду українського народу.
  4. Управлінню житлово-комунального господарства виконавчого комітету міської ради (П.Косюк) до 25.11.06 р. впорядкувати Вічевий майдан, меморіальний комплекс в Дем'яновому Лазі, меморіальне кладовище по вул.  С.Бандери та прилеглу до них територію, забезпечивши місця покладання   підставками   для   вінків,   та   організувати   вивішування державних прапорів з чорною стрічкою 25.11.06р. на будівлях установ та організацій міста.
  5. Відділу   внутрішніх   справ   міста   (В.Лемчак)   забезпечити   охорону громадського порядку під час проведення заходу та забезпечити безпеку руху колони громадськості під час походу за маршрутом:  Вічевий майдан - вул. Незалежності - вул. А.Мельника - меморіальний сквер.
  1. Центру обслуговування споживачів та продажу послуг (Я.Болехівський)  забезпечити озвучення скорботного віча, яке відбудеться 25.11.06р. на Вічевому майдані з 15.30 год. до 16.30 год., та панахиди, яка відбудеться в меморіальному сквері, що на вул. С.Бандери, 25.11.06р. з 16.40 год. до 17.30 год.
  2. Начальнику   РЕМ   М.Нестеренку,    директору    ДМП   "Міськсвітло" М.Грицкевичу   25.11.06р. забезпечити подачу електронапруги для здійснення звукопідсилення вищевказаних заходів.
  3. Головному  лікарю  центральної  міської  клінічної  лікарні   Я.Джигіті забезпечити медичне обслуговування заходу.
  4. Консультанту з питань ЗМІ відділу патронатної служби виконавчого комітету міської ради А.Олексину проанонсувати та висвітлити захід через ЗМІ міста, а також запропонувати їм створити тематичні сторінки, приурочені пам'яті жертв голодомору та політичних репресій.
  5. Господарському     відділу     виконавчого     комітету     міської     ради (В.Мельничук) придбати вінки, кошики, квіти та свічки і забезпечити їх доставку до місць покладань.
  6. Фінансовому управлінню виконавчого комітету міської ради (Г.Тимків) виділити  кошти  з  видатків,  пов'язаних  із  державними  святами  та визначними і пам'ятними датами (згідно з поданими рахунками).
  7. Контроль за виконанням розпорядження покласти на секретаря міської ради В.Бойчука.



Міський голова                                                                                        Віктор Анушкевичус



2011-2024 © Всі права застережено.