Рішення виконавчого комітету  "Про адміністративні послуги ..."  № 1163 від 03.10.2019р. 
Документ №1163 від 03.10.2019р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Рішення міської ради  Про затвердження переліку адміністративних послуг
Рішення міської ради  №340 від 14.12.2018р. Чинний

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

07.10.2019



УКРАЇНА
 
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА МІСЬКА РАДА
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
 
РІШЕННЯ
 
від 03.10.2019р.  № 1163
м.Івано-Франківськ
 


Про адміністративні послуги


Керуючись ст. 6, 7, 8, 12 Закону України «Про адміністративні послуги» та ст. 52, ст.54 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», відповідно до Закону України «Про місцеві державні адміністрації», Закону України «Про дозвільну систему у сфері господарської діяльності», Закону України «Про Перелік документів дозвільного характеру у сфері господарської діяльності», листа Івано-Франківської обласної державної адміністрації від 25.09.2019 року, відповідно до рішення Івано-Франківської міської ради від 14.12.2018р. №340-22 «Про затвердження переліку адміністративних послуг»,  виконавчий комітет міської ради


в и р і ш и в:


  1. Внести зміни до додатку 2 переліку адміністративних послуг, які надаються територіальними органами центральних органів виконавчої влади, затвердженим рішенням міської ради від 14.12.2018 року №340-22, доповнивши його наступним пунктом:

1.1.Пункт 82 «Розпорядження про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки/технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки державної власності у власність – Івано-Франківська обласна державна адміністрація».

1.2. Пункт 83 «Розпорядження про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки/технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки державної власності в оренду – Івано-Франківська обласна державна адміністрація».

1.3. Пункт 84 «Розпорядження про надання земельної ділянки державної власності в оренду – Івано-Франківська обласна державна адміністрація».

1.4. Пункт 85 «Розпорядження про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки/технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки державної власності у постійне користування – Івано-Франківська обласна державна адміністрація».

1.5. Пункт 86 «Розпорядження про надання земельної ділянки державної власності у постійне користування – Івано-Франківська обласна державна адміністрація».

1.6. Пункт 87 «Розпорядження про продаж земельної ділянки державної власності – Івано-Франківська обласна державна адміністрація».

  1. Вилучити пункт 148 додатку 1 переліку адміністративних послуг, які надаються виконавчими органами Івано-Франківської міської ради, затвердженим рішенням міської ради від 14.12.2018 року №340-22, «Повідомна реєстрація колективних договорів, змін та доповнень до них – Управління праці Івано-Франківської міської ради».
  2. Суб’єкту надання адміністративних послуг протягом 15 календарних днів після прийняття даного рішення розробити та подати інформаційні та технологічні картку.
  3. Відповідальність за достовірність та повноту інформації, викладеної у інформаційних та технологічних картках, покладається на суб’єкта надання адміністративних послуг.
  4. Координацію роботи та узагальнення інформації щодо виконання рішення виконавчого комітету міської ради покласти на управління адміністративних послуг (Б.Питель).
  5. Контроль за виконанням рішення покласти на уповноваженого з питань системи управління якістю, керуючого справами виконавчого комітету міської ради І.Шевчука.




Міський голова                                                                         Руслан Марцінків



2011-2024 © Всі права застережено.