Рішення виконавчого комітету  "Про видачу дозволів (ордерів) на порушення об'єктів бла..."  № 1140 від 03.10.2019р. 
Документ №1140 від 03.10.2019р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

07.10.2019



УКРАЇНА
 
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА МІСЬКА РАДА
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
 
РІШЕННЯ
 
від 03.10.2019р.  № 1140
м.Івано-Франківськ
 

Про видачу дозволів (ордерів) на порушення

об’єктів благоустрою на території міста



Керуючись ст. ст. 52, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст.10 Закону України «Про благоустрій населених пунктів», враховуючи Типовий порядок видачі дозволів на порушення об’єктів благоустрою або відмови в їх видачі, переоформлення, видачі дублікатів, анулювання дозволів, затверджений постановою Кабінету Міністрів України від 30.10.2013р. №870, виконавчий комітет міської ради


вирішив:


1. Департаменту житлової, комунальної політики та благоустрою Івано – Франківської міської ради (М. Смушак) видати дозволи (ордери) на порушення об’єктів благоустрою наступним суб’єктам господарювання та фізичним особам:

1.1. ТОВ «ЕТК Енерго Міст» (І. Стецюк) на проведення земляних робіт для прокладання кабельних ліній на вул. Чорновола, 134 та вул. О. Довженка,1 А, терміном 20 днів з моменту видачі дозволу (ордера).

       1.2. ТОВ «ЕТК Енерго Міст» (І. Стецюк) на проведення земляних робіт для прокладання кабельних ліній на вул. О.Довженка, 3, 3 А, 5 А, терміном 20 днів з моменту видачі дозволу (ордера).

       1.3. Івано-Франківському відділенню ПАТ «Івано-Франківськгаз» (А. Струк) на проведення земляних робіт для підключення житлового будинку до мережі газопостачання на вул. Гетьмана Мазепи, 140 А, терміном 14 днів з моменту видачі дозволу (ордера).

       1.4. Івано-Франківському відділенню ПАТ «Івано-Франківськгаз» (А. Струк) на проведення земляних робіт для заміни аварійного газопроводу на вул. Василя Стуса, 7, 9, терміном 14 днів з моменту видачі дозволу (ордера).

       1.5. ПП «Альфа Енерго Груп» (М. Ульянова) на проведення земляних робіт для прокладання кабельної лінії на вул. Горбачевського, 20, терміном 14 днів з моменту видачі дозволу (ордера).

       1.6. Хомик Ірині Володимирівні на проведення земляних робіт для прокладання мереж водопостачання та водовідведення на вул.Микитинецькій, навпроти будинку № 23, терміном 14 днів з моменту видачі дозволу (ордера).

       1.7. Гаврилюку Любомиру Романовичу на проведення земляних робіт для влаштування гідроізоляції підвальних приміщень на вул.Сухомлинського, 2 А к. 3, терміном 7 днів з моменту видачі дозволу (ордера).

       2. Департаменту житлової, комунальної політики та благоустрою Івано – Франківської міської ради (М. Смушак) відмовити у видачі дозволів (ордерів) на порушення об’єктів благоустрою наступним суб’єктам господарювання:

       2.1. ТОВ «Івано-Франківське МПМК-4» (В. Дзьоба) на проведення земляних робіт для прокладання мереж водопостачання та водовідведення на вул. Надрічній, 1.

       2.2. Івано-Франківському відділенню ПАТ «Івано-Франківськгаз» (А. Струк) на проведення земляних робіт для підключення житлового будинку до мережі газопостачання на вул. Короля Данила, 28 А.

       2.3. ПП «Альфа Енерго Груп» (М. Ульянова) на проведення земляних робіт для прокладання кабельної лінії на вул. Вовчинецькій, 6.

       2.4. ПП «Альфа Енерго Груп» (М. Ульянова) на проведення земляних робіт для прокладання кабельної лінії на вул. Галицькій, 60.

       2.5. ПП «Альфа Енерго Груп» на проведення земляних робіт для прокладання кабельної лінії на Площі Ринок, 12.

3. Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника міського голови М. Вітенка.




Міський голова                                                        Руслан Марцінків



2011-2024 © Всі права застережено.