Розпорядження міського голови  "Про надзвичайну протиепідемічну комісію при міськвиконк..."  № 692-р від 13.12.2006р. 
Документ №692-р від 13.12.2006р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

17.12.2006



УКРАЇНА
 
МІСТО ІВАНО-ФРАНКІВСЬК
РОЗПОРЯДЖЕННЯ
міського голови
 
від 13.12.2006р.  № 692-р
 


Про надзвичайну протиепідемічну комісію при міськвиконкомі


Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 11.10.2002 року № 1501 “Про затвердження Типового положення про державну надзвичайну протиепідемічну комісію при Раді Міністрів Автономної Республіки Крим, областей, Київській та Севастопольській міській, районній державній адміністрації”, розпорядження Івано-Франківської ОДА від 31.03.2003 року № 225 “Про надзвичайну протиепідемічну комісію облдержадміністарції”, з метою контролю за виконанням санітарних, профілактичних та протиепідемічних заходів щодо запобігання розповсюдженню в місті інфекційних хвороб, масових неінфекційних захворювань (отруєнь) та радіаційних уражень людей, а також ліквідації епідемій, спалахів інфекційних хвороб, додержанням юридичними та фізичними особами санітарних норм, спрямованих на захист здоров’я і життя людей та довкілля:


  1. Затвердити надзвичайну протиепідемічну комісію при міськвиконкомі  (додається)
  2. Надати надзвичайній протиепідемічній комісії при міськвиконкомі право приймати рішення з питань координації діяльності і управлінь та відділів міськвиконкому, установ, підприємств і організацій всіх форм власності, а також приватних осіб, спрямовані на локалізацію та ліквідацію масових інфекційних захворювань, вжити заходів для запобігання їх виникненню та розповсюдженню.
  3. Рішення комісії є обов’язковими для виконання органами виконавчої влади, місцевого самоврядування, підприємствами і організаціями, посадовими особами та громадянами.
  4. В своїй діяльності надзвичайній протиепідемічній комісії керуватись “Типовим положенням про державну надзвичайну протиепідемічну комісію при Раді Міністрів Автономної Республіки Крим, обласній, Київській та Севастопольській міській, районній державній адміністрації” затвердженим постановою Кабінету Міністрів України від 11.10.02 р. № 1501.
  5. Контроль за виконанням розпорядження покласти на першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради Володимира Швадчака.



Міський голова                                                                                        Віктор Анушкевичус



Додатки:



2011-2024 © Всі права застережено.