Розпорядження міського голови  "Про створення будівельного майданчика в межах вул.П.Орл..."  № 714-р від 19.12.2006р. 
Документ №714-р від 19.12.2006р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

23.12.2006



УКРАЇНА
 
МІСТО ІВАНО-ФРАНКІВСЬК
РОЗПОРЯДЖЕННЯ
міського голови
 
від 19.12.2006р.  № 714-р
 


Про створення будівельного майданчика в межах вул.П.Орлика – Бельведерської - К.Данила у відповідності до вимог Будівельних норм і правил


З метою забезпечення чистоти вулиць Бельведерської, Новгородської, Довгої,Вороного,Ленкавського,Кармелюка,Г.Мазепи,Галицької та інших:


   1. Зобов’язати керівників організацій,підприємств,суб’єктів підприємницької діяльності проводити завіз будівельних матеріалів великогабаритними машинами,риття котлованів під будинки, в нічний час ( з 22 до 06).

   2. Генеральному замовнику-управлінню капітального будівництва міського виконавчого комітету (В.Ковальчук), керівникам організацій, підприємств, суб’єктам підприємницької діяльності влаштувати під’їзну дорогу в район забудови, постійно діючий майданчик для миття коліс вантажного транспорту та контрольно-перепускний пункт з чергуванням працівників замовника.

   3. Інспекції держархбудконтролю управління архітектури і містобудування виконавчого комітету міської ради надати приписи про призупинення ведення будівництва до повного виконання і забезпечення вище перерахованих вимог.

   4.Контроль за виконанням розпорядження покласти на першого заступника міського голови В.Швадчака.



Міський голова                                                                                         Віктор Анушкевичус



2011-2024 © Всі права застережено.