Розпорядження міського голови  "Про створення стаціонарних та денних пунктів обігріву н..."  № 431-р від 10.10.2019р. 
Документ №431-р від 10.10.2019р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

14.10.2019



УКРАЇНА
 
МІСТО ІВАНО-ФРАНКІВСЬК
РОЗПОРЯДЖЕННЯ
міського голови
 
від 10.10.2019р.  № 431-р
 


Про створення стаціонарних та денних пунктів обігріву на території міста



Керуючись ст.34 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та з метою запобігання переохолодження громадян під час осінньо-зимового періоду 2019-2020 років на території міста:


  1. Управлінню охорони здоров’я міської ради (М. Бойко):

- до 01 листопада 2019 року створити цілодобові пункти обігріву на базі приймальних відділень стаціонарних закладів охорони здоров’я Івано-Франківської міської ради та денні пункти обігріву на базі комунального некомерційного підприємства «Центр надання первинної медичної та консультативно-діагностичної допомоги Івано-Франківської міської ради», при цьому видати відповідні накази про їх створення, визначити відповідальних осіб за роботу пунктів. Забезпечити дані пункти необхідними медикаментами, ліжкомісцями;

- скласти графіки роботи пунктів обігріву, адреси їх розміщення та надати відділу патронатної служби міської ради для оприлюднення в засобах масової інформації.

2. Департаменту соціальної політики виконкому міської ради (В. Семанюк) до 01 листопада 2019 року на базі Будинку нічного перебування створити цілодобовий пункт обігріву. Привести у відповідність графік роботи Будинку нічного перебування згідно вимог розпорядження.

3. Департаменту соціальної політики (В. Семанюк), міському відділу УДСНС України в області (В. Мацалак), міському відділу поліції Головного управління Національної поліції в області (Ю. Олійник), управлінню патрульної поліції в області (О. Костенко), КП «Муніципальна варта» (А. Прусак) скласти спільні графіки роботи соціальних патрулів з визначенням маршрутів їх руху в місцях масового перебування громадян під час пониження температурного режиму.

4. Управлінню патрульної поліції в області (О. Костенко), міському відділу поліції Головного управління Національної поліції в області (Ю. Олійник), КП «Муніципальна варта» (А. Прусак) під час здійснення патрулювання міста в період різкого пониження температурного режиму особливий контроль вести за особами без постійного місця проживання з метою попередження та недопущення їх переохолодження.

5. МВ УДСНС України в області (В. Мацалак) до 01.11.2019 року провести обстеження приміщень пунктів обігріву щодо дотримання в них вимог правил протипожежної безпеки.

6. Управлінню економічного та інтеграційного розвитку виконавчого комітету міської ради (Н. Кромкач) забезпечити пункти обігріву продуктами першої необхідністі (чай, цукор, хліб тощо).

7. Відділу патронатної служби міської ради (В. Дротянко) через засоби масової інформації довести до населення міста місця розташування та графіки роботи пунктів обігріву.

8. Координацію роботи та узагальнення інформації щодо виконання розпорядження покласти на управління з питань надзвичайних ситуацій, мобілізаційно-оборонної роботи та діяльності правоохоронних органів міської ради (І. Влізло).

9. Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступника міського голови Р. Гайду.




Міський голова                                                                        Руслан Марцінків



2011-2024 © Всі права застережено.