Рішення виконавчого комітету  "Про проведення ремонтних робіт ..."  № 1179 від 08.10.2019р. 
Документ №1179 від 08.10.2019р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

12.10.2019



УКРАЇНА
 
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА МІСЬКА РАДА
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
 
РІШЕННЯ
 
від 08.10.2019р.  № 1179
м.Івано-Франківськ
 


Про проведення ремонтних робіт


Керуючись Цивільним кодексом України, Законом України "Про оренду державного та комунального майна", Законом України "Про місцеве самоврядування в Україні", "Положенням про надання орендарю згоди орендодавця на здійснення невід'ємних поліпшень орендованого комунального майна", затвердженим рішенням Івано-Франківської міської ради від 07.10.2008р. із змінами, а також розглянувши клопотання юридичних осіб, виконавчий комітет Івано-Франківської міської ради


вирішив:


1. Дати дозвіл приватному підприємству «Івано-Франківський центр культурно-мистецьких ініціатив» на виконання ремонтних робіт в орендованих згідно з договором оренди №ДО-4019 від 30.09.2019 р. нежитлових приміщеннях площею 295,0 кв.м, розташованих в підвалі будинку за адресою: вул.Шевченка, 1, на загальну суму 493 176 (чотириста дев’яносто три тисячі сто сімдесят шість) гривень 00 коп., яка визначена згідно з локальним кошторисом з розрахунком договірної ціни ремонтних робіт.

Дозвіл на ремонт надається при умові, що ПП «Івано-Франківський центр культурно-мистецьких ініціатив» не буде ставити питання про відшкодування орендодавцем коштів, затрачених ним на ремонт орендованих приміщень (окрім випадків, передбачених законодавством про приватизацію), або зарахування цих коштів у рахунок орендної плати.

2. Дати дозвіл громадській організації «Українська спілка ветеранів, інвалідів російсько-української війни «Січ Галичина» на виконання ремонтних робіт в орендованих згідно з договором оренди №ДО-3981 від 25.03.2019 р. нежитлових приміщеннях площею 24,5 кв.м, розташованих на першому поверсі в будинку за адресою: вул.Степана Бандери,7А, на загальну суму 124 513 (сто двадцять чотири тисячі п’ятсот тринадцять) гривень 00 коп., яка визначена згідно з локальним кошторисом з розрахунком договірної ціни ремонтних робіт.

Дозвіл на ремонт надається при умові, що ГО «Українська спілка ветеранів, інвалідів російсько-української війни «Січ Галичина» не буде ставити питання про відшкодування орендодавцем коштів, затрачених нею на ремонт орендованих приміщень (окрім випадків, передбачених законодавством про приватизацію), або зарахування цих коштів у рахунок орендної плати.

3. Дати дозвіл громадській організації «Українська спілка ветеранів російсько-української війни «Донбас Прикарпаття» на виконання ремонтних робіт в орендованих згідно з договором оренди №ДО-3953 від 26.10.2018 р. нежитлових приміщеннях площею 32,6 кв.м, розташованих на першому поверсі в будинку за адресою: вул. Січових Стрільців,7, на загальну суму 221 425 (двісті двадцять одна тисяча чотириста двадцять п’ять) гривень 00 коп., яка визначена згідно з локальним кошторисом з розрахунком договірної ціни ремонтних робіт.

Дозвіл на ремонт надається при умові, що ГО «Українська спілка ветеранів російсько-української війни «Донбас Прикарпаття» не буде ставити питання про відшкодування орендодавцем коштів, затрачених нею на ремонт орендованих приміщень (окрім випадків, передбачених законодавством про приватизацію), або зарахування цих коштів у рахунок орендної плати.

4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на першого заступника міського голови Миколу Вітенка.




Міський голова                                                                                Руслан Марцінків



2011-2024 © Всі права застережено.