Рішення виконавчого комітету  "Про надання статусу дитини-сироти, дитини, позбавленої ..."  № 374 від 09.06.2016р. 
Документ №374 від 09.06.2016р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

13.06.2016



УКРАЇНА
 
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА МІСЬКА РАДА
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
 
РІШЕННЯ
 
від 09.06.2016р.  № 374
м.Івано-Франківськ
 


Про надання статусу дитини-сироти,

дитини, позбавленої батьківського піклування,

та подальше влаштування дітей


Розглянувши первинні матеріали справ, на підставі ст.ст. 5, 11, 12 Закону України «Про забезпечення організаційно-правових умов соціального захисту дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування», ст.ст. 243, 244, 245, 248, 250, 251  Сімейного кодексу України, ст.ст. 55, 56, 58, 61, 62, 63, 74, 76 Цивільного кодексу України, постанови Кабінету Міністрів України від 24.09.2008р. №866 «Питання діяльності органів опіки та піклування, пов’язаної із захистом прав дитини» зі змінами та доповненнями, виконавчий комітет міської ради


вирішив:


1. Надати статус дитини-сироти:

1.1.-, - року народження, у зв’язку зі смертю матері (свідоцтво про смерть за актовим записом №- від - р., видане відділом державної реєстрації актів цивільного стану Івано-Франківського міського управління юстиції) та батька (свідоцтво про смерть за актовим записом №- від - р., видане виконкомом - сільської ради - району Івано-Франківської області).

1.1.1. Встановити опіку над малолітнім -, - року народження, який зареєстрований та проживає за адресою: м.Івано-Франківськ, вул.-, -, кв.-, призначивши опікуном бабусю -, яка зареєстрована і проживає за цією ж адресою.

1.1.2. Зобов’язати опікуна зберегти за підопічним право користування житлом за адресою: м.Івано-Франківськ, вул.-, -, кв.- до досягнення дитиною повноліття.


1.2. -, - року народження, у зв’язку зі смертю матері (свідоцтво про смерть за актовим записом №- від - р., видане відділом державної реєстрації актів цивільного стану Івано-Франківського міського управління юстиції) та батька (свідоцтво про смерть за актовим записом №- від - р., видане виконкомом - сільської ради - району Івано-Франківської області).

1.2.1. Встановити опіку над малолітнім -, - року народження, який зареєстрований та проживає за адресою: м.Івано-Франківськ, вул.- -, кв.-, призначивши опікуном бабусю -, яка зареєстрована і проживає за цією ж адресою.

1.2.2. Зобов’язати опікуна зберегти за підопічним право користування житлом за адресою: м.Івано-Франківськ, вул.-, -, кв.- до досягнення дитиною повноліття.


2. Надати статус дитини, позбавленої батьківського піклування:

2.1. -, - року народження, у зв’язку з позбавленням матері батьківських прав рішенням Івано-Франківського міського суду від -р. (справа №-, провадження №-); відомості про батька записані відповідно до ч.- ст.- Сімейного кодексу України.

2.1.1. Службі у справах дітей (З.Сливка) вжити заходи щодо подальшого влаштування -, - року народження, яка перебуває в Івано-Франківському міському соціально-реабілітаційному центрі матері та дитини «Містечко милосердя Святого Миколая», до сімейних форм виховання або на повне державне утримання та збереження права користування житлом за адресою: м.Івано-Франківськ, вул.-, -, кв.-.


2.2. -, - року народження, у зв’язку з позбавленням матері батьківських прав рішенням Івано-Франківського міського суду від -р. (справа №-, провадження №-); відомості про батька записані відповідно до ч.- ст.- Сімейного кодексу України.

2.2.1. Службі у справах дітей (З.Сливка) вжити заходи щодо подальшого влаштування -, - року народження, яка перебуває в Івано-Франківському міському соціально-реабілітаційному центрі матері та дитини «Містечко милосердя Святого Миколая», до сімейних форм виховання або на повне державне утримання та збереження права користування житлом за адресою: м.Івано-Франківськ, вул.-, -, кв.-.


2.3. -, - року народження, у зв’язку з позбавленням матері батьківських прав рішенням Івано-Франківського міського суду від -р. (справа №-, провадження №-) та батька рішенням Тлумацького районного суду Івано-Франківської області від - р. (справа №-, провадження №-).

2.3.1. Службі у справах дітей (З.Сливка) вжити заходи щодо подальшого влаштування -, - року народження, який перебуває в Івано-Франківському міському соціально-реабілітаційному центрі матері та дитини «Містечко милосердя Святого Миколая», до сімейних форм виховання або на повне державне утримання та збереження права користування житлом за адресою: м.Івано-Франківськ, вул.-, -, кв.-.


3. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови Олександра Левицького.



Міський голова                                                                                                   Руслан Марцінків



2011-2024 © Всі права застережено.