Рішення міської ради  "Про надання згоди на безоплатне прийняття у комунальну ..."  № 299-32 від 08.11.2019р. 
Документ №299 від 08.11.2019р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Рішення виконавчого комітету  Про утворення комісії з приймання-передачі майна
Рішення виконавчого комітету  №1433 від 05.12.2019р. Чинний
Рішення виконавчого комітету  Про затвердження акту приймання-передачі у комунальну власність Івано-Франківської міської територіальної громади рухомого і нерухомого майна
Рішення виконавчого комітету  №97 від 22.01.2020р. Чинний

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

12.11.2019



 
РІШЕННЯ
 
Івано-Франківської міської ради
(32  сесія)
7  демократичного скликання
 
від 08.11.2019р.  № 299-32
 

Про надання згоди на безоплатне прийняття у комунальну власність Івано-Франківської міської  територіальної громади рухомого та нерухомого майна



Керуючись статтями 26, 59, пунктом 10 Прикінцевих Положень  Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про добровільне об’єднання територіальних громад» та враховуючи пропозиції виконавчого комітету міської ради (рішення виконавчого комітету міської ради від 31.10.2019 року № 1268), Івано-Франківська міська рада

вирішила:

1. Дати згоду на безоплатне прийняття із спільної власності  територіальних громад сіл, селищ, міст Тисменицького району в особі Тисменицької районної ради до комунальної власності Івано-Франківської міської територіальної громади в особі Івано-Франківської міської ради нежитлових будівель та споруд, що знаходяться за адресою: Івано-Франківська область, Тисменицький район, с. Підлужжя, вул. Стефаника, 1.

2. Дати згоду на безоплатне прийняття до комунальної власності Івано-Франківської міської територіальної громади рухомого майна, яке використовується для забезпечення діяльності  Підлузької та Черніївської лікарських амбулаторій загальної практики-сімейної медицини.

Після передачі у встановленому порядку майна, зазначеного в п.1 та в абзаці першому цього пункту рішення, комунальному некомерційному підприємству «Центр первинної медичної допомоги Івано-Франківської міської ради» прийняти його на баланс.

3. Дати згоду на безоплатне прийняття до комунальної власності Івано-Франківської міської територіальної громади рухомого майна, яке використовується для забезпечення діяльності  Черніївської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів та Підлузької загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів.

Після передачі у встановленому порядку майна, зазначеного в абзаці першому цього пункту рішення, Департаменту освіти та науки Івано-Франківської міської ради (І.Максимчук) прийняти його на баланс.

4. Дати згоду на безоплатне прийняття до комунальної власності Івано-Франківської міської територіальної громади рухомого майна, яке використовується для забезпечення діяльності  бібліотек-філій та будинків культури с. Черніїв та с. Підлужжя.

Після передачі у встановленому порядку майна, зазначеного в абзаці першому цього пункту рішення, Департаменту культури Івано-Франківської міської ради (Н.Загурська) прийняти його на баланс.

5. Дати згоду на безоплатне прийняття до комунальної власності Івано-Франківської міської територіальної громади рухомого майна, яке використовується для забезпечення діяльності Черніївського стаціонарного відділення для постійного проживання.

Після передачі у встановленому порядку майна, зазначеного в абзаці першому цього пункту рішення, Івано-Франківському територіальному центру соціального обслуговування  (надання соціальних послуг) (М.Кушнір) прийняти його на баланс.

6. Виконавчому комітету Івано-Франківської міської ради утворити комісію з приймання-передачі майна, зазначеного в п.п. 1,2 цього рішення, та затвердити акти приймання-передачі цього майна.

7. Після здійснення у встановленому порядку державної реєстрації права власності на об’єкт нерухомого майна, зазначений в п. 1 цього  рішення, закріпити його на праві оперативного управління за комунальним некомерційним підприємством «Центр первинної медичної допомоги Івано-Франківської міської ради».

8. Контроль за виконанням цього рішення покласти на першого заступника міського голови М.Вітенка, заступника міського голови О.Левицького та постійну депутатську комісію з питань гуманітарної політики (М.Продан).



Міський голова                                                                Руслан Марцінків




2011-2024 © Всі права застережено.