Рішення виконавчого комітету  "Про проведення заходів з відзначення в місті Дня Гіднос..."  № 1329 від 14.11.2019р. 
Документ №1329 від 14.11.2019р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

18.11.2019



УКРАЇНА
 
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА МІСЬКА РАДА
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
 
РІШЕННЯ
 
від 14.11.2019р.  № 1329
м.Івано-Франківськ
 


Про проведення заходів з відзначення в місті Дня Гідності та Свободи


Керуючись ст. 28 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», на виконання Указу Президента України від 13.11.2014 року №872 «Про День Гідності та Свободи», рішення Івано-Франківської міської ради від 15.02.2018 року №5 «Про затвердження Міської цільової програми організації та відзначення в місті Івано-Франківську загальнодержавних, міських свят, державних пам’ятних дат, релігійних та історичних подій на 2018 – 2020 роки», з метою належного відзначення в місті Дня Гідності та Свободи, виконавчий комітет міської ради


в и р і ш и в :


  1. Відділу внутрішньої політики
  2. Івано-Франківської міської ради (І.Кінаш):
  • організувати та провести 21.11.2019 року о 13.00 год. у Меморіальному сквері (вул.Мельника) панахиду за Героями Небесної Сотні та захисниками України, полеглими у війні на Сході України;
  • звернутись до релігійних організацій з проханням організувати у храмах міста поминальні богослужіння за Героями Небесної Сотні та захисниками України, полеглими у війні на Сході України.
  1. Департаменту житлової, комунальної політики та благоустрою Івано-Франківської міської ради (М.Смушак):
  • до 21.11.2019 року впорядкувати площу Cоборності (вул.Грушевського,21), Вічевий майдан та Меморіальний сквер (вул.Мельника);
  • встановити розети з державними прапорами на площі Соборності (вул.Грушевського,21), на Вічевому майдані, та у Меморіальному сквері (вул.Мельника).
  1. Фінансовому управлінню виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради (В.Сусаніна) профінансувати проведення заходів згідно з кошторисом витрат (Додаток).
  2. Адміністративно-господарському управлінню міської ради (О.Хімій) придбати необхідну кількість квітів та свічок для покладання 21.11.2019 року до стіни пам’яті Героїв Небесної Сотні на фасаді адмінбудинку (вул.Грушевського, 21), могил Романа Гурика та захисників України у Меморіальному сквері.
  3. Помічникам заступників міського голови, відділу патронатної служби міської ради, керівникам структурних підрозділів запросити працівників апарату та окремих підрозділів виконавчого комітету міської ради до участі у панахиді 21.11.2019 року.
  4. Управлінню охорони здоров’я міської ради (М.Бойко) забезпечити медичне обслуговування 21.11.2019 року о 13.00 год. під час панахиди у меморіальному сквері (вул.Мельника).
  5. Івано-Франківському відділу поліції ГУНП в Івано-Франківській області (І.Газукін), Управлінню патрульної поліції у м.Івано-Франківську (О.Костенко), Комунальному підприємству «Муніципальна варта» (А.Прусак) забезпечити 21.11.2019 року о 13.00 год. охорону громадського порядку під час панахиди у Меморіальному сквері (вул.Мельника).
  6. Виконавчим органам Івано-Франківської міської ради:
  • сприяти об’єднанням громадян в організації та проведенні заходів, спрямованих на відзначення Дня Гідності та Свободи;
  • організувати проведення тематичних заходів у закладах освіти та культури міста, надати відділу внутрішньої політики Івано-Франківської міської ради (І.Кінаш) інформацію про проведені заходи на відзначення Дня Гідності та Свободи.
  1. Координацію роботи та узагальнення інформації щодо виконання рішення покласти на відділ внутрішньої політики Івано-Франківської міської ради (І.Кінаш).
  2. Контроль за виконанням рішення покласти на заступників міського голови згідно розподілу посадових обов’язків.




Міський голова                                                                                Руслан Марцінків



Додатки:



2011-2024 © Всі права застережено.