Рішення міської ради  "Про затвердження плану діяльності Івано-Франківської мі..."  № 319-33 від 20.11.2019р. 


 
РІШЕННЯ
 
Івано-Франківської міської ради
(33  сесія)
7  демократичного скликання
 
від 20.11.2019р.  № 319-33
 

Про затвердження плану діяльності Івано-Франківської міської ради з підготовки проєктів регуляторних актів на 2020 рік




З метою забезпечення реалізації державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності, керуючись ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», та відповідно до ст. 7, 32 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», міська рада


в и р і ш и л а:


  1. Затвердити план діяльності Івано-Франківської міської ради з підготовки проєктів регуляторних актів на 2020 рік (далі за текстом – План) (додається).
  2. Керівникам структурних підрозділів міської ради та виконавчого комітету при розробці регуляторних актів, не передбачених Планом, затвердженим пунктом 1 рішення, вносити відповідні зміни не пізніше десяти робочих днів з дня початку підготовки такого проєкту, відповідно до вимог статті 7 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності».
  3. Постійній депутатській комісії з питань підприємництва та регуляторної діяльності (Р.Б. Марцінків) забезпечити підготовку експертних висновків щодо регуляторного впливу проєктів регуляторних актів, які внесені на розгляд сесії міської ради, про відповідність вимогам статей 4 та 8 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності».
  4. Секретаріату міської ради (Н.Б.Карабин) опублікувати дане рішення в газеті «Західний кур’єр» та оприлюднити на офіційному веб-сайті Івано-Франківської міської ради в термін до 10 днів після прийняття. 

5. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови Р.Гайду та постійну депутатську комісію з питань підприємництва та регуляторної політики (Р.Б. Марцінків).


               Міський голова                                             Руслан Марцінків




Додатки:



2011-2024 © Всі права застережено.