Рішення виконавчого комітету  "Про погодження місць розташування дрібнороздрібної торг..."  № 386 від 09.06.2016р. 
Документ №386 від 09.06.2016р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Рішення виконавчого комітету  Про затвердження нової редакції Положення "Про дрібнороздрібну торгівлю та надання послуг у сфері розваг на території м. Івано-Франківська"
Рішення виконавчого комітету  №189 від 09.04.2014р. Чинний

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

13.06.2016



УКРАЇНА
 
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА МІСЬКА РАДА
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
 
РІШЕННЯ
 
від 09.06.2016р.  № 386
м.Івано-Франківськ
 


Про погодження місць розташування дрібнороздрібної торгівлі та надання послуг у сфері розваг на території міста в 2016 році



Керуючись законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про адміністративні послуги» , рішенням виконавчого комітету міської ради від 09.04.2014 року № 189 «Про затвердження нової редакції Положення «Про дрібнороздрібну торгівлю та надання послуг у сфері розваг на території м. Івано-Франківська» та з метою впорядкування розміщення виносної дрібнороздрібної торгівлі та надання послуг у сфері розваг на території міста виконавчий комітет Івано-Франківської міської ради


вирішив:


1.Погодити суб’єктам господарювання здійснювати дрібнороздрібну торгівлю у 2016 році відповідно до погоджених схем Департаментом містобудування, архітектури та культурної спадщини :

1.1.Суб’єкту господарювання Юсипчуку Василю Юрійовичу здійснювати торгівлю морозивом з вело-лотка у 2016 році поруч стадіону «Рух» (один лоток) після оплати згідно п.5.5 Положення «Про дрібнороздрібну торгівлю та надання послуг у сфері розваг на території м. Івано-Франківська» в сумі 2580,00 грн.

1.2.Суб’єкту господарювання Юсипчуку Василю Юрійовичу здійснювати торгівлю морозивом з вело-лотка у 2016 році поруч міського озера (один лоток) після оплати згідно п.5.5 Положення «Про дрібнороздрібну торгівлю та надання послуг у сфері розваг на території м. Івано-Франківська» в сумі 2580,00 грн.

1.3.Суб’єкту господарювання Мовчану Володимиру Степановичу здійснювати торгівлю продукцією власного виробництва ( дріжджові вироби) у 2016 році на вул.Галицькій,33 (один лоток) після оплати згідно п.5.5 Положення «Про дрібнороздрібну торгівлю та надання послуг у сфері розваг на території м. Івано-Франківська»  в сумі 3060,00 грн.

1.4.Суб’єкту господарювання Людері Галині Петрівні здійснювати торгівлю повітряними кульками у 2016 році на вул.Незалежності,14 (один лоток) після оплати згідно п.5.5 Положення «Про дрібнороздрібну торгівлю та надання послуг у сфері розваг на території м. Івано-Франківська» в сумі 2580,00 грн.

1.5 Погодити суб’єкту господарювання Мазену Насеру Фахеду облаштувати альпін-парк в парку на вул. Молодіжній після оплати згідно п.5.5 Положення «Про дрібнороздрібну торгівлю та надання послуг у сфері розваг на території м. Івано-Франківська» в сумі 2480,00 грн.

       Зобов’язати суб’єкта господарської діяльності Мазена Насера Фахеда здійснювати належний догляд за зеленими насадженнями, на яких облаштовані елементи альпін-парку.

1.6. Погодити суб’єкту господарювання Провальній Богдані-Марії Ігорівні облаштувати альпін-парк у парку культури і відпочинку ім. Т.Г.Шевченка після оплати згідно п.5.5 Положення «Про дрібнороздрібну торгівлю та надання послуг у сфері розваг на території м. Івано-Франківська»  в сумі 2480,00 грн.

       Зобов’язати господарювання Провальну Богдану-Марію Ігорівну здійснювати належний догляд за зеленими насадженнями, на яких облаштовані елементи альпін-парку.

1.7. Погодити суб’єкту господарювання Ахметову Роману Енкебаєвичу облаштувати надувну гірку-батут та басейн з атракціонами у парку культури і відпочинку ім. Т.Г.Шевченка після оплати згідно п.5.5 Положення «Про дрібнороздрібну торгівлю та надання послуг у сфері розваг на території м. Івано-Франківська» в сумі 4960,00 грн.

       Зобов’язати суб’єкта господарювання Ахметова Романа Енкебаєвича в місячний термін з дня прийняття рішення виконавчого комітету облаштувати дерев’яну основу під гіркою-батутом та басейном з атракціонами.

1.8. Погодити суб’єкту господарювання Козоріз Вікторії Василівні здійснювати торгівлю продуктами здорового харчування у 2016 році на вул. Чорновола, поруч будинку 42 (один лоток)  після оплати згідно п.5.5 Положення «Про дрібнороздрібну торгівлю та надання послуг у сфері розваг на території м. Івано-Франківська»  в сумі 3540,00 грн.

1.9. Погодити суб’єкту  господарювання Мостовій Наталії Миколаївні здійснювати торгівлю морозивом на вул. Гетьмана Мазепи, поруч будинку 11 Б (один лоток) після оплати згідно п.5.5 Положення «Про дрібнороздрібну торгівлю та надання послуг у сфері розваг на території м. Івано-Франківська»  в сумі 2480,00 грн.

       1.10. Погодити суб’єкту господарювання Каноніку Івану Богдановичу здійснювати торгівлю морозивом на вул. Незалежності, поруч будинку 5 (один лоток) після оплати згідно п.5.5 Положення «Про дрібнороздрібну торгівлю та надання послуг у сфері розваг на території м. Івано-Франківська»  в сумі 2480,00 грн.

2. Суб’єктам господарювання, які здійснюють торгівлю повітряними кульками дотримуватись п. 3.3 Положення про дрібнороздрібну торгівлю  та надання послуг у сфері розваг на території м. Івано-Франківська затвердженого рішення виконавчого комітету міської ради від 09.04.2014 року № 189 , де рекомендована площа для розміщення та обслуговування торговельного лотка не повинна перевищувати 1,5м.кв. та наявність дозволу на виконання робіт підвищеної небезпеки територіального управління Держнаглядохоронпраці України (використання балонів, які відноситься до переліку робіт підвищеної небезпеки).

3.Уповноваженим органам виконавчого комітету міської ради здійснювати контроль за виконанням  вимог Положення , при недотриманні вищезазначених вимог вживати до суб’єктів господарювання заходів відповідно до п.7 Положення про дрібнороздрібну торгівлю та надання послуг у сфері розваг на території м. Івано-Франківська затвердженого рішення виконавчого комітету міської ради від 09.04.2014 року № 189.

4. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника  міського голови Богдана Білика.



Міський голова                                                                                Руслан Марцінків



2011-2024 © Всі права застережено.