Рішення виконавчого комітету  "Про внесення на розгляд Івано-Франківської міської ради..."  № 1472 від 12.12.2019р. 
Документ №1472 від 12.12.2019р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

16.12.2019



УКРАЇНА
 
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА МІСЬКА РАДА
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
 
РІШЕННЯ
 
від 12.12.2019р.  № 1472
м.Івано-Франківськ
 


Про внесення на розгляд Івано-Франківської міської ради проєкту рішення “Про розмір плати за харчування дітей у закладах дошкільної освіти, дошкільних групах загальноосвітньої школи-садок І ступеня №3 з групами цілодобового перебування дітей, Початкової школи “Пасічнянська”, Початкової школи імені Софії Русової Івано-Франківської міської  ради”


Керуючись статтею 59 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, ст.ст. 33, 35 Закону України “Про дошкільну освіту” (зі змінами і доповненнями), постановою Кабінету Міністрів України від 21 листопада 2002р. № 667 “Про затвердження порядку встановлення плати для батьків за перебування дітей у державних і комунальних дошкільних та інтернатних навчальних закладах”, постановою Кабінету Міністрів України від 26 серпня 2002р. № 1243 “Про невідкладні питання діяльності дошкільних та інтернатних навчальних закладів” (зі змінами і доповненнями), з метою забезпечення власних доходів спеціального фонду у комунальних закладах дошкільної освіти, дошкільних групах загальноосвітньої школи-садок І ступеня №3 з групами цілодобового перебування дітей, Початкової школи “Пасічнянська”, Початкової школи імені Софії Русової на харчування дітей, виконавчий комітет Івано-Франківської міської ради


ВИРІШИВ:


       1. Внести на розгляд Івано-Франківської міської ради проєкт рішення “Про розмір плати за харчування дітей у закладах дошкільної освіти, дошкільних групах загальноосвітньої школи-садок І ступеня №3 з групами цілодобового перебування дітей, Початкової школи “Пасічнянська”, Початкової школи імені Софії Русової Івано-Франківської міської ради” (додається).

2. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови О.Левицького.




Міський голова                                                                                Руслан Марцінків



Додатки:



2011-2024 © Всі права застережено.