Рішення виконавчого комітету  "Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок в..."  № 1567 від 26.12.2019р. 
Документ №1567 від 26.12.2019р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

30.12.2019



УКРАЇНА
 
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА МІСЬКА РАДА
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
 
РІШЕННЯ
 
від 26.12.2019р.  № 1567
м.Івано-Франківськ
 


Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів


Керуючись ст.34 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», абзацом 6 ст.30-1 Закону України «Про охорону дитинства», ст.1 Закону України «Про забезпечення прав і свобод внутрішньо переміщених осіб», постановою Кабінету Міністрів України від 24.09.2008р. № 866 «Питання діяльності органів опіки та піклування, пов’язаної із захистом прав дитини», пп.6, п.3 Постанови Кабінету Міністрів України від 05 квітня 2017 року  № 268 зі змінами від 11.04.2018 року № 301 «Про затвердження Порядку надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів», постановою Кабінету Міністрів України від 22.05.2019 року № 436 «Про внесення змін до деяких постанов Кабінету Міністрів України», враховуючи рекомендації комісії з питань захисту прав дитини від -,-, року (протокол №-,), виконавчий комітет міської ради

вирішив:


  1. Надати статус дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів дітям, які зазнали  психологічного насильства:

1.1.-,-, -, року народження (паспорт громадянина України з безконтактним електронним носієм № -, орган видачі -,, виданий -, р.), який проживає у квартирі -, на вул. -,-,, -, у  м.Івано-Франківську, статус дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів та зазнала психологічного насильства  на підставі довідки департаменту соціальної політики виконкому Івано-Франківської міської ради від -, року  №-,-, та висновку оцінки потреб сім’ї від -,-, року, складеного міським центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

1.2. -,-,-,-, року народження,  (паспорт громадянина України з безконтактним електронним носієм  №-,-, орган видачі -,-, виданий -,-,р.), яка проживає у квартирі -,-,  на вул.-,-,  в м. Івано-Франківську, статус дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів та зазнала психологічного насильства  на підставі довідки департаменту соціальної політики виконкому Івано-Франківської міської ради від -,-, року  №-,-,--, та висновку оцінки потреб сім’ї від -,-, року, складеного міським центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

1.3.-,-,  -,-, року народження,  (свідоцтво про народження серія -, -,   № -, -,   від -,-, р., видане Івано-Франківським міським відділом  державної реєстрації актів цивільного стану Головного територіального управління юстиції в Івано-Франківській області), яка проживає у квартирі -,-,  на вул. -,-. у м. -,-,  статус дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів та зазнала психологічного насильства на підставі довідки Департаменту соціальної політики виконкому Івано-Франківської міської ради від -.-. року № -, -, та висновку оцінки потреб сім’ї від -, -,  року, складеного міським центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

1.4.-. -, -, , року народження,   (свідоцтво про народження серія -,-,  № -,-,  від -,-.р., видане Івано-Франківським міським відділом  державної реєстрації актів цивільного стану Головного територіального управління юстиції в Івано-Франківській області, паспорт громадянина України з безконтактним електронним носієм  № -,-,  орган видачі -,-, виданий -,-, р.), який проживає у квартирі -,-, на вул. -.-, статус дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів та зазнала психологічного насильства на підставі довідки Департаменту соціальної політики виконкому Івано-Франківської міської ради від -,-, року № -,-,  та висновку оцінки потреб сім’ї від -,-, року, складеного міським центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

1.5. -,-,-.-,  року народження (свідоцтво про народження серія -, № -, -,   від -, -,  р.), який проживає у квартирі -,  на вул. -,-, у  м.Івано-Франківську, статус дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів та зазнала психологічного насильства  на підставі довідки Департаменту соціальної політики виконкому Івано-Франківської міської ради від -, -,  року №-,  та висновку оцінки потреб сім’ї від -,-,  року, складеного міським центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

1.6.-,-,-,-, -,року народження (паспорт громадянина України з безконтактним електронним носієм № -, -, , орган видачі -, -,  виданий -, -. р.), який проживає у квартирі -,  на вул. -, -,  в м. Івано-Франківську, статус дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів та зазнала психологічного насильства на підставі довідки Департаменту соціальної політики виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради від -, -,  року, та висновку оцінки потреб від -, -, -,  року, складеного міським центром соціальних служб для  сім’ї, дітей  та молоді.

1.7.-, -, -, ,-, -,  року народження (паспорт громадянина України з безконтактним електронним носієм  №-, -, -, орган видачі -, -, виданий -, -, р.), який проживає у квартирі -, на вул. -, -,  статус дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів та зазнала психологічного насильства на підставі довідки Департаменту соціальної політики виконкому Івано-Франківської міської ради від -, -,  року №-, -,  та висновку оцінки потреб сім’ї від -, -,  року, складеного міським центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

1.8. -, -, -, -, року народження,  (свідоцтво про народження серія   №  від -, -, -,  р., видане Івано-Франківським міським відділом державної реєстрації актів цивільного стану Головного територіального управління юстиції), який проживає у квартирі -, -, на вул. -, -,   в  м.Івано-Франківську, статус дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів та зазнала психологічного насильства на підставі довідки виданої Департаменту соціальної політики виконкому Івано-Франківської міської ради від -, -,  року № -,   та висновку оцінки потреб сім’ї від -, -,  року, складеного міським центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

1.9. -, -, -,   -, -, -,  року народження (свідоцтво про народження серія № -, -,  яке видане -, -, р. відділом  реєстрації актів цивільного стану -, -, -,  районного управління юстиції у  місті -, -, ), яка проживає у квартирі -, -, на вул. -, -,  у м.Івано-Франківську, статус дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів та зазнала психологічного насильства  на підставі довідки департаменту соціальної політики виконкому Івано-Франківської міської ради від -, -,  року № -, -,   та висновку оцінки потреб сім’ї від -, -,  року, складеного міським центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

2. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови Олександра Левицького.




Міський голова                                                                        Руслан Марцінків



2011-2024 © Всі права застережено.