Рішення виконавчого комітету  "Про визначення державного банку щодо обслуговування кош..."  № 19 від 10.01.2020р. 
Документ №19 від 10.01.2020р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Рішення міської ради  Про обслуговування коштів місцевого бюджету м. Івано-Франківська у частині бюджету розвитку та власних надходжень бюджетних установ в установах банків державного сектора у 2020 році
Рішення міської ради  №289 від 08.11.2019р. Чинний

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

14.01.2020



УКРАЇНА
 
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА МІСЬКА РАДА
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
 
РІШЕННЯ
 
від 10.01.2020р.  № 19
м.Івано-Франківськ
 


Про визначення державного банку щодо обслуговування коштів міського бюджету м. Івано-Франківська у частині бюджету розвитку та власних надходжень бюджетних установ у 2020 році



Керуючись рішенням Івано-Франківської міської ради від 08.11.2019 року «Про обслуговування коштів місцевого бюджету м. Івано-Франківська у частині бюджету розвитку та власних надходжень бюджетних установ в установах банків державного сектора у 2020 році» №289-32, виконавчий комітет міської ради


в и р і ш и в:


  1. Здійснювати у 2020 році обслуговування коштів міського бюджету м. Івано-Франківська у частині бюджету розвитку та власних надходжень бюджетних установ у Івано-Франківській обласній дирекції публічного акціонерного товариства «Акціонерний банк «Укргазбанк» та публічного акціонерного товариства комерційного банку «Приватбанк».
  2. Фінансовому управлінню:
    1. Укласти договора банківського рахунку з Івано-Франківською обласною дирекцією ПАТ «Акціонерний банк «Укргазбанк» та ПАТ КБ «Приватбанк».
    2. Здійснювати всі передбачені законодавством України дії, пов’язані з обслуговуванням цього рахунку, з правом надавати та одержувати необхідні заявки, довідки та інші документи, підписувати документи, платіжні доручення, а також вчиняти інші дії.
  3. Управлінню Державної казначейської служби України у м. Івано-Франківську переказувати кошти на відкритий банківський рахунок фінансового управління виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради у Івано-Франківській обласній дирекції ПАТ «Акціонерний банк «Укргазбанк» та ПАТ КБ «Приватбанк», які надійшли протягом робочого дня на рахунки, відкриті в органах казначейства за кодами класифікації доходів визначених частиною першою статті 71 Бюджетного кодексу України.
  4. Розпорядникам бюджетних коштів відкрити банківські рахунки для зарахування надходжень та здійснення витрат за коштами бюджету розвитку і власними надходженнями відповідно до класифікації фінансування, тимчасової класифікації видатків та кредитування місцевих бюджетів.
  5. Івано-Франківській обласній дирекції ПАТ «Акціонерний банк «Укргазбанк» та ПАТ КБ «Приватбанк» здійснювати касово-розрахункові операції відповідно до укладеного договору та забезпечити процедури і здійснення повноважень, визначених Законом України «Про публічні закупівлі».
  6. Контроль за виконанням рішення покласти на заступників міського голови відповідно до розподілу посадових обов’язків.




Міський голова                                                                        Руслан Марцінків



2011-2024 © Всі права застережено.