Розпорядження міського голови  "Про створення постійно діючої комісії з технічних питан..."  № 25-р від 17.01.2020р. 
Документ №25-р від 17.01.2020р. Втратив чинність
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Розпорядження міського голови  Про створення постійно діючої комісії з технічних питань щодо не внесення до заяви-анкети на оформлення паспорта громадянина України для виїзду за кордон та паспорта громадянина України відцифрованих відбитків пальців рук
Розпорядження міського голови  №74-р від 15.02.2021р. Чинний

 
Історія документа

15.02.2021p. - Втрата чинності

 
Публікації документа

21.01.2020



УКРАЇНА
 
МІСТО ІВАНО-ФРАНКІВСЬК
РОЗПОРЯДЖЕННЯ
міського голови
 
від 17.01.2020р.  № 25-р
 


Про створення постійно діючої комісії з технічних питань щодо не внесення до заяви-анкети на оформлення паспорта громадянина України для виїзду за кордон та паспорта громадянина України відцифрованих відбитків пальців рук



На виконання Закону України від 14.07.2016 р. №1474-VІІІ «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо документів, що підтверджують громадянство України, посвідчують особу чи її спеціальний статус, спрямованих на лібералізацію Європейським союзом візового режиму для України», постанови Кабінету Міністрів України від 07.05.2014 р. №152 «Про затвердження зразка бланка, технічного опису та Порядку оформлення, видачі, обміну, пересилання, вилучення, повернення державі, визнання недійсним та знищення паспорта громадянина України для виїзду за кордон» та постанови Кабінету Міністрів України від 25.03.2015 р. №302 «Про затвердження зразка бланка, технічного опису та Порядку оформлення, видачі, обміну, пересилання, вилучення, повернення державі, визнання недійсним та знищення паспорта громадянина України» прийняття заяв-анкет для оформлення паспорта громадянина України для виїзду за кордон та паспорта громадянина України виключно з безконтактним електронним носієм інформації із внесенням до нього усіх визначених законодавством даних, зокрема, внесенням відомостей про отримання відцифрованих відбитків пальців рук:

  1. Для перевірки причин не внесення до заяви-анкети відомостей про отримання відцифрованих відбитків пальців рук (низької якості відбитків), вирішення інших технічних питань  призначити постійно діючу комісію у складі, згідно з додатком 1.
  2. Затвердити бланк акту про неможливість отримання відцифрованих відбитків пальців рук, згідно з додатками 2 та 3.
  3. Комісії в своїй роботі керуватися законодавчими та нормативно-правовими актами в сфері надання адміністративних послуг з оформлення біометричних документів.
  4. На час відсутності голови комісії виконання його обов’язків покладається на заступника начальника управління адміністративних послуг (Центр надання адміністративних послуг м.Івано-Франківська).
  5. Розпорядження міського голови від 05.09.2018 року №330-р «Про створення постійно діючої комісії з технічних питань щодо не внесення до заяви-анкети на оформлення паспорта громадянина України для виїзду за кордон та паспорта громадянина України відцифрованих відбитків пальців рук» вважати таким, що втратило чинність.
  6. Управлінню адміністративних послуг (Центр надання адміністративних послуг м.Івано-Франківська) (Б.Питель) забезпечити організацію виконання даного розпорядження.
  7. Контроль за виконанням розпорядження покласти на керуючого справами виконавчого комітету міської ради І.Шевчука.



Міський голова                                                                                Руслан Марцінків



Додатки:



2011-2024 © Всі права застережено.