Рішення виконавчого комітету  "Про затвердження фінансових нормативів витрат на отрима..."  № 55 від 16.01.2020р. 
Документ №55 від 16.01.2020р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Рішення виконавчого комітету  Про затвердження фінансових нормативів витрат на отримання послуг у бюджетних закладах міста Івано-Франківська
Рішення виконавчого комітету  №199 від 21.02.2019р. Втратив чинність
Рішення виконавчого комітету  Про внесення змін до рішення виконавчого комітету міської ради від 21.02.2019 р. № 199
Рішення виконавчого комітету  №294 від 14.03.2019р. Втратив чинність
Рішення виконавчого комітету  Про внесення змін у рішення виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради від 16.01.2020 р. № 55
Рішення виконавчого комітету  №951 від 10.09.2020р. Чинний

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

20.01.2020"Західний кур'єр" 7 13.02.2020



УКРАЇНА
 
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА МІСЬКА РАДА
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
 
РІШЕННЯ
 
від 16.01.2020р.  № 55
м.Івано-Франківськ
 


Про затвердження фінансових нормативів витрат на отримання послуг у бюджетних установах міста Івано-Франківська та лікувальних установах комунальних некомерційних підприємств


Керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні» , Бюджетним кодексом України, на виконання рішення Івано-Франківської міської ради від 18.12.2019 р. № 380-34 «Про міський бюджет на 2020 рік» з метою належного утримання закладів освіти, охорони здоров’я, культури, дитячо-юнацьких спортивних шкіл, виконавчий комітет міської ради


в и р і ш и в:


1. Затвердити фінансові нормативи витрат на отримання послуг в бюджетних установах м. Івано-Франківська згідно додатку №1 та лікувальних установах комунальних некомерційних підприємств згідно додатку №2.

2. Забезпечити укладання договорів про передачу міжбюджетного трансферту з об’єднаними територіальними громадами та іншими органами місцевого самоврядування, виходячи з кількості одержувачів послуг.

3. Встановити, що:

3.1. Послуги у сфері освіти, охорони здоров’я, культури, фізичної культури та спорту надаються закладами м. Івано-Франківська безкоштовно для громадян, які зареєстровані за межами міста, тільки за наявності відповідного договору про передачу міжбюджетного трансферту між Івано-Франківською міською радою та відповідною об’єднаною територіальною громадою чи органом місцевого самоврядування.

3.2. Громадяни, які отримують послуги в закладах м. Івано-Франківська, але зареєстровані за межами міста, у разі відсутності договору про передачу міжбюджетного трансферту між Івано-Франківською міською радою та відповідною об’єднаною територіальною громадою чи органом місцевого самоврядування, мають право самостійно їх оплачувати, виходячи з нормативу, який зазначений в додатках №1,2 до цього рішення.

3.3. Дія цього рішення не поширюється на мешканців сіл, ради яких уклали Угоди про співпрацю з Івано-Франківською міською радою, та на зареєстрованих за межами міста фізичних осіб, з нарахованих доходів яких утримується та перераховується податок на доходи фізичних осіб податковими агентами, які знаходиться на обліку, як платники цього податку, в територіальному контролюючому органі, що реалізує державну податкову політику в м. Івано-Франківську.

4. Керівникам відповідних бюджетних установ здійснювати зарахування коштів за надані послуги до спеціального фонду, як власні надходження бюджетних установ.

5. Керівникам комунальних некомерційних підприємств охорони здоров’я здійснювати зарахування коштів за надані послуги на банківські рахунки комунальних некомерційних підприємств.

6 Департаменту освіти та науки міської ради (І. Максимчук) підготувати звернення міської ради до обласної ради про передачу коштів з обласного бюджету на утримання закладів професійно-технічної освіти міста в частині підготовки кваліфікованих робітників для потреб області та внести на розгляд сесії міської ради.

7. Рішення виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради Івано-Франківської міської ради від 21.02.2019 р. № 199, від 14.03.2019 р. № 294 вважати такими що втратили чинність.

8. Відділу патронатної служби Івано-Франківської міської ради (В. Дротянко) оприлюднити дане рішення в газеті «Західний кур’єр».

9. Контроль за виконанням рішення покласти на заступників міського голови.




Міський голова                                                                                Руслан Марцінків



Додатки:



2011-2024 © Всі права застережено.