Розпорядження міського голови  "Про створення та роботу мобільної групи виконавчого ком..."  № 50-р від 28.01.2020р. 
Документ №50-р від 28.01.2020р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Розпорядження міського голови  Про внесення змін у склад мобільної групи виконавчого комітету міської ради із профілактики і запобігання спалювання сухої рослинності та побутових відходів на території Івано-Франківської міської ради
Розпорядження міського голови  №54-р від 29.01.2020р. Чинний

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

01.02.2020



УКРАЇНА
 
МІСТО ІВАНО-ФРАНКІВСЬК
РОЗПОРЯДЖЕННЯ
міського голови
 
від 28.01.2020р.  № 50-р
 


Про створення та роботу мобільної групи виконавчого комітету міської ради із профілактики і запобігання спалювання сухої рослинності та побутових відходів на території Івано-Франківської міської ради



Керуючись п. 8 ст. 52 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст. 30, ст. 40 Закону України «Про благоустрій населених пунктів», Кодексом цивільного захисту України та «Правилами благоустрою міста Івано-Франківська», з метою профілактики і запобігання спалювання сухої рослинності, порушення інших протипожежних норм в екосистемах та об’єктах благоустрою на території міста:

  1. Утворити мобільну групу у складі:

О. Лемчак – заступник директора КУ «Івано-Франківська міська аварійно- рятувана служба», керівник мобільної групи;

Л. Каспрук – пожежник-рятівник КУ «Івано-Франківська міська аварійно- рятувана служба», заступник керівника мобільної групи;

С. Вінтоняк – головний фахівець сектора нагляду муніципальної інспекції з благоустрою Департаменту житлової, комунальної політики та благоустрою Івано-Франківської міської ради;

Р. Козаков – інспектор Івано-Франківського МВ УДСНС України в області (за згодою);

І. Комарницький – начальник відділу екологічної безпеки КП «Муніципальна варта»;

В. Стефанюк – головний інспектор КП «Муніципальна варта».

  1. Мобільній групі здійснювати обстеження території міської ради в період з 30 січня до 28 лютого 2020 року (з 15.00 до 21.00 год.) за графіком згідно додатку.

Керівнику мобільної групи О. Лемчаку щотижнево надавати письмову інформацію про проведену роботу в управління з питань надзвичайних ситуацій, мобілізаційно-оборонної роботи та діяльності правоохоронних органів міської ради.

  1. Керівникам структурних підрозділів виконавчого комітету міської ради, та комунальних підприємств виділяти підпорядкований їм службовий автотранспорту, згідно графіку передбаченого в додатку.
  2. Івано-Франківському МВ УДСНС України в області (В. Мацалак), сільським головам звернутись до релігійних конфесій із закликом до громадян щодо запобігання спалювання сухої рослинності на території Івано-Франківської міської ради.

Івано-Франківському МВ УДСНС України в області (В. Мацалак) підготувати матеріали та буклети про негативні наслідки для здоров’я громадян від спалювання сухої рослинності.

Через засоби масової інформації здійснювати інформаційно-роз’яснювальну роботу серед населення Івано-Франківської міської ради

  1. Рекомендувати сільським головам сіл Івано-Франківської міської ради рішенням виконавчих комітетів сільських рад уповноважити працівників КП «Муніципальна варта» та Муніципальну інспекцію з благоустрою для складання адміністративних протоколів на території своїх населених пунктів на порушників у порядку встановленому Кодексом України про адміністративне правопорушення, а також залучати відповідальних працівників для роботи в склад мобільної групи у населених пунктах.
  2. Рекомендувати сільському голові с. Вовчинець М. Назару розглянути можливість тимчасового обмеження доступу громадян до «Вовчинецьких гір» у пожежонебезпечний період 2020 року.
  3. Координацію роботи мобільної групи та узагальнення інформації про виконання розпорядження покласти на управління з питань надзвичайних ситуацій, мобілізаційно-оборонної роботи та діяльності правоохоронних органів міської ради (І. Влізло).
  4. Контроль за виконанням даного розпорядження покласти на заступника міського голови Р. Гайду.




Міський голова                                                                                Руслан Марцінків



2011-2024 © Всі права застережено.