Рішення виконавчого комітету  "Про видачу дозволів (ордерів) на порушення об'єктів бла..."  № 121 від 30.01.2020р. 
Документ №121 від 30.01.2020р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

03.02.2020



УКРАЇНА
 
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА МІСЬКА РАДА
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
 
РІШЕННЯ
 
від 30.01.2020р.  № 121
м.Івано-Франківськ
 


Про видачу дозволів (ордерів) на порушення об’єктів благоустрою на території міста


Керуючись ст. ст. 52, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст.10 Закону України «Про благоустрій населених пунктів», враховуючи Типовий порядок видачі дозволів на порушення об’єктів благоустрою або відмови в їх видачі, переоформлення, видачі дублікатів, анулювання дозволів, затверджений постановою Кабінету Міністрів України від 30.10.2013р. №870, виконавчий комітет міської ради


вирішив:


1. Департаменту житлової, комунальної політики та благоустрою Івано – Франківської міської ради (М. Смушак) видати дозволи (ордери) на порушення об’єктів благоустрою наступним суб’єктам господарювання та фізичним особам:

        1.1. Івано-Франківському міському центру дозвілля дітей та юнацтва за місцем проживання Івано-Франківської міської ради Івано-Франківської області (Л. Зваричук) на проведення земляних робіт для капітального ремонту системи газопостачання приміщень клубу «Глобус» на вул. Береговій, 34 В, терміном 30 днів з моменту видачі дозволу (ордера).

       1.2. Сірку Ігорю Ярославовичу на проведення земляних робіт для підключення житлового будинку до мережі газопостачання на вул. Сергія Романюка, поруч будинку № 6, терміном 10 днів з моменту видачі дозволу (ордера).

       1.3. Шевчук Ярославі Йосипівні на проведення земляних робіт для прокладання мережі каналізації на вул. Українських Декабристів, 7, терміном 10 днів з моменту видачі дозволу (ордера).

       2. Департаменту житлової, комунальної політики та благоустрою Івано – Франківської міської ради (М. Смушак) відмовити у видачі дозволів (ордерів) на порушення об’єктів благоустрою наступним суб’єктам господарювання:

       2.1. Івано-Франківському відділенню ПАТ «Івано-Франківськгаз» (А.Струк) на проведення земляних робіт для підключення житлового будинку до мережі газопостачання на вул. Трачів, 11 В.

       2.2. Івано-Франківському відділенню ПАТ «Івано-Франківськгаз» (А. Струк) на проведення земляних робіт для підключення житлового будинку до мережі газопостачання на вул. Євгена Коновальця, 232.

       2.3. ТОВ «Євробуд ІФ» (О. Чорний) на проведення земляних робіт для винесення існуючих кабельних ліній на вул. Добролюбова, 2.

3. Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника міського голови М. Вітенка.




Міський голова                                                                                Руслан Марцінків



2011-2024 © Всі права застережено.