Рішення виконавчого комітету  "Про відзначення в місті Дня Героїв Небесної Сотні та 5-..."  № 135 від 06.02.2020р. 
Документ №135 від 06.02.2020р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Рішення міської ради  Про затвердження Міської цільової програми організації та відзначення в місті Івано-Франківську загальнодержавних, міських свят, державних пам'ятних дат, релігійних та історичних подій на 2018 - 2020 роки
Рішення міської ради  №05 від 15.02.2018р. Чинний

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

10.02.2020



УКРАЇНА
 
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА МІСЬКА РАДА
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
 
РІШЕННЯ
 
від 06.02.2020р.  № 135
м.Івано-Франківськ
 


Про відзначення в місті Дня Героїв Небесної Сотні та 5-ї річниці завершення битви за Дебальцеве


Керуючись статтею 28 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», на виконання Указу Президента України від 11 лютого 2015 року №69/2015 «Про вшанування подвигу учасників Революції гідності та увічнення пам’яті Героїв Небесної Сотні», рішення Івано-Франківської міської ради від 15.02.2018 року №5 «Про затвердження Міської цільової програми організації та відзначення загальнодержавних, міських свят, державних пам’ятних дат, релігійних та історичних подій на 2018 – 2020 роки», з метою відзначення річниці трагічних подій на Майдані, на знак поваги до сили духу, стійкості і відваги громадян, які віддали своє життя, захищаючи ідеали демократії, відстоюючи права і свободи людини та європейське майбутнє України, виконавчий комітет міської ради


вирішив:


  1. Затвердити перелік підготовчих та організаційних заходів з відзначення в місті Дня Героїв Небесної Сотні та 5-ї річниці завершення битви за Дебальцеве (додаток 1).
  2. Затвердити програму заходів з відзначення в місті Дня Героїв Небесної Сотні та 5-ї річниці завершення битви за Дебальцеве (додаток 2).
  3. Затвердити кошторис витрат на проведення заходів з підготовки та відзначення в місті Дня Героїв Небесної Сотні та 5-ї річниці завершення битви за Дебальцеве (додаток 3).
  4. Фінансовому управлінню виконавчого комітету Івано-Франківської  міської ради (В.Сусаніна) профінансувати витрати на проведення заходів згідно з кошторисом (додаток 3).
  5. Виконавчим органам міської ради забезпечити виконання заходів з відзначення в місті Дня Героїв Небесної Сотні та 5-ї річниці завершення битви за Дебальцеве (додатки 1, 2).
  6. Помічникам заступників міського голови, відділу патронатної служби, керівникам виконавчих органів запросити працівників апарату та окремих підрозділів виконавчого комітету до участі у молодіжному концерті-реквіємі 20.02.2020 року о 16.30 год. на Вічевому майдані, ході громадськості та панахиді у Меморіальному сквері.
  7. Відділу внутрішньої політики міської ради (І.Кінаш), Департаменту освіти та науки міської ради (І.Максимчук), Департаменту культури міської ради (Н.Загурська), Департаменту молодіжної політики та спорту міської ради (В.Матешко) сприяти громадським організаціям та політичним об’єднанням у проведенні заходів присвячених Дню Героїв Небесної Сотні та 5-й річниці завершення битви за Дебальцеве.
  8. Координацію роботи та узагальнення інформації щодо виконання рішення покласти на відділ внутрішньої політики міської ради.
  9. Контроль за виконанням рішення покласти на заступників міського голови відповідно до посадових обов’язків.




Міський голова                                                                        Руслан Марцінків



Додатки:



2011-2024 © Всі права застережено.