Рішення виконавчого комітету  "Про облаштування літніх торгових майданчиків на територ..."  № 459 від 07.07.2016р. 
Документ №459 від 07.07.2016р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Рішення виконавчого комітету  Про затвердження нової редакції Положення "Про розміщення та порядок облаштування літніх торгових майданчиків в м. Івано-Франківську"
Рішення виконавчого комітету  №152 від 20.03.2014р. Втратив чинність

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

11.07.2016



УКРАЇНА
 
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА МІСЬКА РАДА
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
 
РІШЕННЯ
 
від 07.07.2016р.  № 459
м.Івано-Франківськ
 


Про облаштування літніх торгових майданчиків на території м. Івано-Франківська


Керуючись підпунктом 2 пункту «б» статті 30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», рішенням виконавчого комітету міської ради від 20.03.2014 року № 152 «Про затвердження нової редакції Положення «Про розміщення та порядок облаштування літніх торгових майданчиків в м. Івано-Франківську» та з метою впорядкування розміщення, утримання літніх торгових майданчиків на території міста, організації їх роботи виконавчий комітет міської ради


вирішив :


1. Погодити облаштування літніх торгових майданчиків на 2016 рік в літній період, які розташовуються поруч фасаду закладу ресторанного господарства або окремо стоячі від стаціонарного закладу ресторанного господарства, відповідно до паспорта літнього торгового майданчика погодженого Департаментом містобудування, архітектури та культурної спадщини, а також в яких створені необхідні санітарно-побутові умови для дотримання правил особистої гігієни відвідувачів:

1.1. Суб’єкту господарської діяльності Чайковському Л.М., майданчик площею 35,0 кв.м., на вул. Пасічній, 1 А від кафе «Вишенька», за умови приведення зовнішнього вигляду відповідно до паспорта літнього торгового майданчика погодженого Департаментом містобудування, архітектури та культурної спадщини.

1.2. Суб’єкту господарської діяльності Шелист О.Я., майданчик площею 98,0 кв.м., на території парку культури і відпочинку ім. Т.Г. Шевченка.

1.3. Суб’єкту господарської діяльності Король С.І., майданчик площею 63,3 кв.м, на вул. Промисловій, 29 поруч кафе «Калина».

1.4. Суб’єкту господарської діяльності Марчак С.В., майданчик площею 18,83 кв.м., на вул. Труша, поруч будинку № 4 від кафе «Тбілісі».

       1.5. Суб’єкту господарської діяльності Гавриляку М.Б., майданчик площею 44,9 кв.м на території парку культури і відпочинку ім. Т.Г.Шевченка.

1.6. Суб’єкту господарської діяльності Сікірській Т.М. майданчик площею 44,9 кв.м на території парку культури і відпочинку ім. Т.Г.Шевченка.

1.7. ТОВ «Урбан 100» майданчик площею 32,4 кв.м., на вул. Грушевського, поруч будинку № 19 від кафе «Урбан Спейс 100».

2. Після прийняття рішення виконавчого комітету міської ради про надання погодження на розташування літнього торгового майданчика, суб’єкт господарювання звертається через відділ дозвільно-погоджувальних процедур управління адміністративних послуг із заявою про укладання договору на право тимчасового користування елементами благоустрою комунальної власності для розміщення літнього торгового майданчика.

3. Суб’єкт господарювання при отриманні витягу з рішення виконавчого комітету міської ради у відділі дозвільно-погоджувальних процедур управління адміністративних послуг одночасно отримує договір на право тимчасового користування елементами благоустрою комунальної власності для розміщення літнього торгового майданчика підписаний та зареєстрований уповноваженим органом.

4. Суб’єкти господарювання зобов’язані дотримуватись вимог Положення «Про розміщення та порядок облаштування літніх торгових майданчиків в м. Івано-Франківську» затвердженого рішенням виконавчого комітету міської ради від 20.03.2014 року № 152 та встановлювати для найманих працівників повну норму тривалості робочого часу з оплатою праці не нижче розміру мінімальної заробітної плати, встановленої чинним законодавством, укладати трудові договори між найманими працівниками і суб’єктами підприємництва.

5. Літній торговий майданчик функціонує до 01 листопада 2016 року при умові отримання суб’єктом підприємницької діяльності погодження на розміщення та облаштування літнього торгового майданчика та договору на право тимчасового користування елементами благоустрою комунальної власності. Після закінчення вказаного терміну, власник літнього торгового майданчика виконує його демонтаж в 10-денний термін, а територію приводить до належного стану.

6. Уповноваженим органам виконавчого комітету міської ради здійснювати контроль за розміром площі майданчика відповідно до витягу з рішення виконавчого комітету міської ради та виконання вимог Положення , при недотриманні вищезазначених вимог вживати до суб’єктів господарювання заходів відповідно до п.5 Положення про розміщення та порядок облаштування літніх торгових майданчиків в м. Івано-Франківську затвердженого рішенням виконавчого комітету міської ради від 20.03.2014 року № 152.

7. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови Богдана Білика.




Міський голова                                                                Руслан Марцінків



2011-2024 © Всі права застережено.