Рішення міської ради  "Про підтримку участі КП "Івано-Франківськводоекотехпром..."  № 187-6 від 08.07.2016р. 
Документ №187 від 08.07.2016р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

12.07.2016



 
РІШЕННЯ
 
Івано-Франківської міської ради
(6  сесія)
7  демократичного скликання
 
від 08.07.2016р.  № 187-6
 

Про підтримку участі КП «Івано-Франківськводоекотехпром», «Муніципальна інвестиційна управляюча компанія» та ДМП «Івано-Франківськтеплокомуненерго» у проекті «Програма розвитку муніципальної інфраструктури України»


З метою участі в проекті «Програма розвитку муніципальної інфраструктури України» та відповідно до статей 26, 59, 60, 70 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» міська рада


ВИРІШИЛА:


1. Підтримати участь КП «Івано-Франківськводоекотехпром», «Муніципальна інвестиційна управляюча компанія» та ДМП «Івано-Франківськтеплокомуненерго»  Івано-Франківської міської ради у проекті «Програма розвитку муніципальної інфраструктури України» шляхом залучення коштів позики Європейського інвестиційного банку на умовах, визначених Фінансовою угодою щодо проекту, в загальному обсязі до 27,4 млн. євро для фінансування субпроектів:

– «Реконструкція та модернізація системи теплопостачання в мікрорайоні «Позитрон», який передбачає реконструкцію котельні, установку системи SCADA, встановлення індивідуальних теплових пунктів, заміна теплових мереж.

«Будівництво лінії обробки мулу для м. Івано-Франківська», який передбачає будівництво лінії обробки мулу на каналізаційних очисних спорудах та виробництво електричної енергії.

– «Впровадження енергозберігаючих заходів в житлових будинках міста Івано-Франківська», який передбачає комплексне утеплення житлових багатоквартирних будинків, заміну вікон та дверей на сходових клітках, а також заміну світильників у місцях загального користування на енергозберігаючі.

2. Надати дозвіл КП «Івано-Франківськводоекотехпром» (директор – М. Б. Саєвич),  КП «Муніципальна інвестиційна управляюча компанія» (директор – М. Д. Джус), ДМП «Івано-Франківськтеплокомуненерго» (директор – В. С. Рущак) на підписання відповідних заявок та необхідних документів для участі у проекті «Програма розвитку муніципальної інфраструктури України», в тому числі на укладання угод про передачу коштів позики згідно з умовами, визначеними Фінансовою угодою з Європейським інвестиційним банком.

3. Доручити міському голові від імені Івано-Франківської міської ради виступати стороною при укладанні необхідних договорів для участі у проекті «Програма розвитку муніципальної інфраструктури України»,  в тому числі договорів гарантії.

4. Експертно-аналітичному відділу забезпечити опублікування рішення в газеті «Західний Кур’єр».

5. Контроль за виконанням цього рішення покласти на першого заступника міського голови М. Вітенка та постійну депутатську комісію з питань житлово-комунального господарства.


Міський голова                                                    Руслан Марцінків



2011-2024 © Всі права застережено.