Рішення міської ради  "Про розбір нежитлових будівель..."  № 61-37 від 25.02.2020р. 
Документ №61 від 25.02.2020р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

29.02.2020



 
РІШЕННЯ
 
Івано-Франківської міської ради
(37  сесія)
7  демократичного скликання
 
від 25.02.2020р.  № 61-37
 

Про розбір нежитлових будівель



Керуючись Законом України "Про місцеве самоврядування в Україні", беручи до уваги звіт про проведення технічного обстеження будівельних конструкцій та інженерних мереж об’єкта, виконаний фізичною особою – підприємцем Олійником Я.Й., а також враховуючи рішення виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради (№     від 20.02.2020р.), Івано-Франківська міська рада

вирішила:

1. Дати дозвіл на розбір нежитлових будівель, розташованих за адресою: м. Івано-Франківськ, вул. Млинарська, 21, а саме:

- будівля літера О площею 221,5 кв.м.;

- будівля літера П площею 132,8 кв.м.

        2.ПУправлінню капітального будівництва міськвиконкому (Р.Галіпчак) здійснити організаційні заходи по розбору будівель, зазначених в п.1 цього рішення,  та вивезенню будівельного сміття за рахунок коштів міського бюджету в порядку, передбаченому чинним законодавством.

        3. Фінансовому управлінню виконавчого комітету міської ради                       (В. Сусаніна) забезпечити та профінансувати видатки головного розпорядника бюджетних  коштів – управління капітального будівництва міськвиконкому, пов’язані з роботами із розбору будівель, зазначених у п.1 цього рішення.

4. Департаменту комунальних ресурсів Івано-Франківської міської ради подати документи управлінню реєстраційними процедурами міської ради для внесення відповідних відомостей в Державний реєстр речових прав на нерухоме майно, Державний реєстр Іпотек, Єдиний реєстр заборон об’єктів нерухомого майна щодо об’єкта нерухомого майна для реєстрації припинення права власності територіальної громади м. Івано-Франківська на об’єкти нерухомого майна, які зазначені у пункті 1 цього рішення, після завершення у встановленому законодавством порядку робіт з їх розбору.

5. Контроль за виконанням цього рішення покласти на першого заступника міського голови М.Вітенка та постійну депутатську комісію з питань оренди та приватизації комунального майна (С.Гаєвський).




Міський голова                                                             Руслан Марцінків  Поданий проєкт рішення виконавчого комітету не потребує громадського обговорення.

8. Прогноз результатів

Прийняття цього рішення виконавчого комітету дасть можливість внести його на розгляд Івано-Франківської міської ради.



2011-2024 © Всі права застережено.