Розпорядження міського голови  "Про заходи попередження поширенню коронавірусної хвороб..."  № 125-р від 12.03.2020р. 
Документ №125-р від 12.03.2020р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

16.03.2020



УКРАЇНА
 
МІСТО ІВАНО-ФРАНКІВСЬК
РОЗПОРЯДЖЕННЯ
міського голови
 
від 12.03.2020р.  № 125-р
 


Про заходи попередження поширенню

коронавірусної хвороби COVID-19


Керуючись ст. 42 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні", Законом України "Про захист населення від інфекційних хвороб", постановою Кабінету Міністрів України від 11.03.2020 року № 211 "Про запобігання поширенню на території України коронавірусу COVID-19", рішенням № 6 від 11.03.2020 року комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій Івано-Франківської міської ради, з метою організації заходів попередження виникнення епідемічних ускладнень і поширення коронавірусної хвороби COVID-19 серед населення Івано-Франківської об'єднаної територіальної громади:


1. У зв'язку із призупиненням освітнього процесу в закладах  ошкільної, загальної середньої, професійно-технічної та позашкільної освіти  з 12 березня 2020 року до 03 квітня 2020 року, рекомендувати керівникам закладів, установ, організацій незалежно від форми власності, організувати оптимальний графік роботи для працівників, які мають дітей дошкільного віку.


2. Заборонити проведення всіх масових заходів, у яких бере участь понад 200 осіб, крім заходів, необхідних для забезпечення роботи органів державної влади та органів місцевого самоврядування. Спортивні заходи дозволяється проводити без участі глядачів (уболівальників).


3. Управлінню транспорту та зв'язку Івано-Франківської міської ради (А.Гіглюк), управлінню економічного та інтеграційного розвитку Івано-Франківської міської ради (Н.Кромкач) здійснювати контроль за проведенням дезінфекції в громадському транспорті, місцях масового перебування громадян (магазини, супермаркети, ринки, кінотеатри, тощо).


4. Управлінню охорони здоров'я Івано-Франківської міської ради (М.Бойко) запровадити обмежувальні заходи в закладах охорони здоров'я Івано-Франківської міської ради.


5. Департаменту соціальної політики виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради (В.Семанюк) здійснювати контроль за проведенням протиепідемічних заходів у Черніївському відділенні стаціонарного догляду для постійного або тимчасового проживання Івано-Франківського територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг).


6. Виконавчим органам Івано-Франківської міської ради, в межах повноважень, проводити інформаційно-роз'яснювальну роботу серед населення Івано-Франківської об'єднаної територіальної громади, щодо заходів профілактики інфікування коронавірусом.


7. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступників міського голови відповідно до розподілу посадових обов'язків.




Міський голова                                                                                        Руслан Марцінків




2011-2024 © Всі права застережено.