Розпорядження міського голови  "Про невідкладні дії щодо забезпечення обмежувальних зах..."  № 128-р від 16.03.2020р. 
Документ №128-р від 16.03.2020р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

20.03.2020



УКРАЇНА
 
МІСТО ІВАНО-ФРАНКІВСЬК
РОЗПОРЯДЖЕННЯ
міського голови
 
від 16.03.2020р.  № 128-р
 



Про невідкладні дії щодо забезпечення обмежувальних заходів та заходів безпеки в умовах спалаху гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2


На виконання Указу Президента України від 13.03.2020 року № 87/2020 «Про рішення Ради національної безпеки і оборони України від 13.03.2020 року «Про невідкладні заходи щодо забезпечення національної безпеки в умовах спалаху гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2», керуючись ст. 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про захист населення від інфекційних хвороб», постановою КМУ від 11.03.2020 року № 211 «Про запобігання поширенню на території України коронавірусу COVID-19», рішенням № 7 від 16.03.2020 року спільного засідання міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій та міської тимчасової протиепідемічної комісії, рішенням Івано-Франківської міської ради від 16.03.2020 року №2 «Про заходи щодо запобігання масового розповсюдження коронавірусної хвороби на території Івано-Франківської міської ради та старостинських округах»:


  1. Тимчасово обмежити прийом громадян у Центрі надання адміністративних послуг, його територіальних підрозділах та віддалених робочих місцях (Б.Питель), Департаменті соціальної політики виконкому Івано-Франківської міської ради (В.Семанюк), інших виконавчих органах Івано-Франківської міської ради.
  2. Управлінню економіки та інтеграційного розвитку виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради (Н.Кромкач) рекомендувати керівникам комунальних підприємств, установ, організацій обмежити роботу працівників, за можливості перейти на дистанційну форму роботи, внести зміни до графіку та режиму роботи.
  3. Керівникам підприємств, установ, організацій незалежно від форми власності вжити заходів щодо обмеження роботи працівників, за можливості перейти на дистанційну форму роботи, внести зміни до графіку та режиму роботи.
  4. Управлінню економіки та інтеграційного розвитку виконавчого  комітету Івано-Франківської міської ради (Н.Кромкач) звернутися до власників, орендарів, користувачів об’єктів ринкового господарства щодо проведення дезінфекції в цих об’єктах.
  5. Управлінню транспорту та зв’язку Івано-Франківської міської ради (А.Гіглюк), Департаменту житлової, комунальної політики та благоустрою  Івано-Франківської міської ради (М.Смушак), керівникам підприємств, установ, організацій незалежно від форми власності, на балансі та в користуванні яких перебувають об’єкти транспортної інфраструктури і благоустрою, здійснювати санітарну обробку об’єктів.
  6. КП «Муніципальна інспекція «Добродій»», КУ «Міська аварійно-рятувальна служба», Управлінню транспорту і зв’язку Івано-Франківської міської ради (А.Гіглюк), Управлінню економіки та інтеграційного розвитку виконавчого  комітету Івано-Франківської міської ради (Н.Кромкач)  забезпечити контроль щодо здійснення заходів з протидії поширенню коронавірусної хвороби  (COVID-19), виконання рішень міської комісії ТЕБ і НС, міської протиепідемічної комісії в місцях масового перебування громадян.
  7. Департаменту соціальної політики виконкому Івано-Франківської міської ради (В.Семанюк), Івано-Франківському міському центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, Івано-Франківському міському територіальному центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) посилити роботу з надання соціальних послуг одиноким людям, людям з особливими потребами, дітям, які перебувають у складних життєвих обставинах, дітям-сиротам та іншим соціально незахищеним верствам населення.
  8. Відділу патронатної служби Івано-Франківської міської ради (В.Дротянко) повідомити волонтерів, осіб, які бажають надавати допомогу соціально незахищеним верствам населення, про можливість звертатись до служби оперативного реагування виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради.
  9. З  00:00 год 17 березня 2020 року тимчасово зупинити роботу   об’єктів загального користування (з присутністю більше 10 осіб), незалежно від форми власності та підпорядкування, розташованих на  території Івано-Франківської об’єднаної територіальної громади, до особливого розпорядження, а саме:
  • кінотеатрів, театрів, музеїв, галерей, бібліотек та інших культурних і розважальних закладів;
  • дитячих розважальних центрів та клубів, майданчиків, у тому числі спортивних;
  • фітнес-клубів, тренажерних залів, басейнів, спортивних майданчиків та стадіонів;
  • водних парків,
  • усіх магазинів, крім продуктових та аптек, автозаправних станцій;
  • торговельно-розважальних центрів;
  • будівельних ринків та інших (крім продуктових);
  • ресторанів, закладів громадського харчування, серед іншого у готелях, барів, клубів, кафе, дискотек, пабів, інших закладів та установ (на розсуд та під особисту відповідальність керівника).
  1. КП «Івано-ФранківськВодоекотехпром», АТ «Прикарпаття-обленерго», «Івано-Франківська дільниця АТ Івано-Франківськгаз», ДМП «Івано-ФранківськТеплокомуненерго», СТЕК та іншим експлуатуючим організаціям забезпечити безперебійне водопостачання, електропостачання,  газопостачання, заборонити планові роботи, крім аварійних робіт.
  2. Управлінню транспорту та зв’язку Івано-Франківської міської ради (А.Гіглюк), керівникам підприємств приватної форми власності обмежити випуск комунального та приватного транспорту на тролейбусних та автобусних маршрутах загального користування.
  3. Управлінню охорони здоров’я Івано-Франківської міської ради (М.Бойко) здійснити заходи щодо перепрофілювання ліжок комунальних некомерційних підприємствах охорони здоров’я, на випадок масового поступлення пацієнтів з респіраторними симптомами, опрацювати питання щодо додаткового матеріального заохочення медичних працівників, які залучені до протиепідемічних та лікувальних заходів, пов'язаних з протидією COVID-19.
  4. Управлінню з питань надзвичайних ситуацій, мобілізаційно-оборонної роботи та діяльності правоохоронних органів Івано-Франківської міської ради (І.Влізло) звернутись до керівництва ГУНП в Івано-Франківській області (В.Голубош), Управління патрульної поліції (О.Костенко), ГУДСНС в Івано-Франківській області (В.Чернцький), в.о.директора ДУ «Івано-Франківський обласний лабораторний центр» (Р.Савчук), ГУ Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області (Р.Гурський) щодо участі в забезпеченні виконання нормативно-правових актів Верховної Ради України, Президента України, Кабінету Міністрів України, та інших виконавчих органів, органів місцевого самоврядування, рішень міської комісії ТЕБ і НС, міської тимчасової протиепідемічної комісії.
  5. Відділу внутрішньої політики виконкому Івано-Франківської міської ради (І.Кінаш) звернутись до духовенства на території Івано-Франківської об’єднаної територіальної громади щодо вжиття заходів для протидії поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19).
  6. Службі оперативного реагування виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради (З.Гелеван) забезпечити SMS-інформування населення про заходи з протидії поширенню протидії коронавірусної хвороби (COVID-19).
  7. Управлінню охорони здоров’я Івано-Франківської міської ради (М.Бойко) звернутися до суб’єктів підприємницької діяльності, які займаються продажем лікарських препаратів, засобів індивідуального захисту, антисептичних препаратів, дезінфекційних середників, забезпечити достатні обсяги вищевказаних виробів медичного призначення, та не здійснювати підвищення цін.
  8. Управлінню охорони здоров’я Івано-Франківської міської ради (М.Бойко) звернутися до Кабінету Міністрів України з клопотанням про забезпечення поставки тестових систем, засобів індивідуального захисту для вжиття заходів протидії поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19).



Міський голова                                                        Руслан Марцінків





2011-2024 © Всі права застережено.