Рішення виконавчого комітету  "Про скорочення термінів надання деяких адміністративних..."  № 408 від 15.04.2020р. 
Документ №408 від 15.04.2020р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

19.04.2020



УКРАЇНА
 
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА МІСЬКА РАДА
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
 
РІШЕННЯ
 
від 15.04.2020р.  № 408
м.Івано-Франківськ
 


Про скорочення термінів надання деяких адміністративних послуг


Керуючись ст. 6, 7, 8, 10, 12 Закону України «Про адміністративні послуги» та ст. 52, ст.54 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», відповідно до Закону України «Про дозвільну систему у сфері господарської діяльності», Закону України «Про Перелік документів дозвільного характеру у сфері господарської діяльності», Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо стимулювання інвестиційної діяльності в Україні», з метою підтримки підприємництва та створення сприятливого бізнес-клімату в місті                   Івано-Франківську, виконавчий комітет міської ради


в и р і ш и в:


  1. Встановити термін розгляду деяких адміністративних послуг 10 календарних днів, а саме:

1.1.Надання дозволу на розміщення об’єкту зовнішньої реклами – Управління архітектури, дизайну та містобудівної діяльності.

1.2. Погодження (перепогодження) паспорта літнього/всесезонного торгового майданчика – Управління архітектури, дизайну та містобудівної діяльності.

1.3.Погодження облаштування літніх торгових майданчиків – Управління економічного та інтеграційного розвитку.

1.4. Укладання договору на право тимчасового користування окремими елементами благоустрою комунальної власності для розміщення ТС та ЛТМ для провадження підприємницької діяльності – Управління економічного та інтеграційного розвитку.

1.5.Погодження розміщення всесезонних торгових майданчиків біля стаціонарних закладів ресторанного господарства – Управління економічного та інтеграційного розвитку.

1.6.Погодження на проведення ярмарку – Управління економічного та інтеграційного розвитку.

1.7.Погодження розміщення об`єкта тимчасової/святкової дрібнороздрібної торгівлі – Управління економічного та інтеграційного розвитку.

1.8.Передача на баланс зовнішніх мереж – Департамент житлової, комунальної політики та благоустрою.

1.9.Надання дозволу на видалення зелених насаджень – Департамент житлової, комунальної політики та благоустрою.

1.10.Надання дозволу на розміщення графічної (лазерної) проекційної установки – Управління архітектури, дизайну та містобудівної діяльності.

1.11.Надання дозволу на розміщення  художньо-просторової композиції (зелені насадження, фітокомпозиції тощо), які використовуються як рекламо носії – Управління архітектури, дизайну та містобудівної діяльності.

1.12.Надання дозволу на розміщення світлових художньо - просторових рекламних композицій (неон, світловий шнур) – Управління архітектури, дизайну та містобудівної діяльності.

  1. Суб’єктам надання адміністративних послуг  протягом 3 календарних днів після прийняття даного рішення розробити та подати інформаційні та технологічні картки.
  2. Відповідальність за достовірність та повноту інформації, викладеної у інформаційних та технологічних картках, покладається на суб’єкта надання адміністративних послуг.
  3. Координацію роботи та узагальнення інформації щодо виконання рішення виконавчого комітету міської ради покласти на управління адміністративних послуг (Б.Питель).
  4. Контроль за виконанням рішення покласти на уповноваженого з питань системи управління якістю, керуючого справами виконавчого комітету міської ради І.Шевчука.




Міський голова                                                                         Руслан  Марцінків



2011-2024 © Всі права застережено.