Рішення виконавчого комітету  "Про видачу дозволів (ордерів) на порушення об'єктів бла..."  № 484 від 14.05.2020р. 
Документ №484 від 14.05.2020р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

18.05.2020



УКРАЇНА
 
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА МІСЬКА РАДА
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
 
РІШЕННЯ
 
від 14.05.2020р.  № 484
м.Івано-Франківськ
 


Про видачу дозволів (ордерів) на порушення

об’єктів благоустрою на території міста



Керуючись ст. ст. 52, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст.10 Закону України «Про благоустрій населених пунктів», враховуючи Типовий порядок видачі дозволів на порушення об’єктів благоустрою або відмови в їх видачі, переоформлення, видачі дублікатів, анулювання дозволів, затверджений постановою Кабінету Міністрів України від 30.10.2013р. №870, виконавчий комітет міської ради



вирішив:


       1. Департаменту житлової, комунальної політики та благоустрою Івано – Франківської міської ради (М. Смушак) видати дозволи (ордери) на порушення об’єктів благоустрою наступним суб’єктам господарювання та фізичним особам:

       1.1. ПП «Альфа Енерго Груп» (М. Ульянова) на проведення земляних робіт для прокладання кабельної лінії на Площі Ринок, 12, терміном 10 днів з моменту видачі дозволу (ордера).

       1.2. Думичу Миколі Степановичу на проведення земляних робіт для прокладання мереж водопостачання та водовідведення на вул. Федьковича, 87 А, терміном 14 днів з моменту видачі дозволу (ордера).

       1.3. ТОВ «Активольт» (Д. Долішній) на проведення земляних робіт для прокладання кабельної лінії з метою живлення зарядної станції електромобілів на вул. М. Грушевського, 3, терміном 14 днів з моменту видачі дозволу (ордера).

       2. Департаменту житлової, комунальної політики та благоустрою Івано – Франківської міської ради (М. Смушак) відмовити у видачі дозволів (ордерів) на порушення об’єктів благоустрою наступним суб’єктам господарювання:

       2.1. ТОВ «Газбуд-ІФ» (В. Максим’юк) на проведення земляних робіт для реконструкції каналізаційної мережі на вул. Івана Миколайчука, 1-3 та Василя Стуса, 23-25.

       2.2. КП «Івано-Франківськводоекотехпром» (Р. Кімачук) на проведення земляних робіт для реконструкції мережі каналізації на вул. Національної Гвардії, 16-18.

       3. Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника міського голови М. Вітенка.



Міський голова                                                                Руслан Марцінків



2011-2024 © Всі права застережено.