Рішення виконавчого комітету  "Про надання вихідних даних - містобудівних умов та обме..."  № 486 від 14.05.2020р. 
Документ №486 від 14.05.2020р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

18.05.2020



УКРАЇНА
 
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА МІСЬКА РАДА
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
 
РІШЕННЯ
 
від 14.05.2020р.  № 486
м.Івано-Франківськ
 


Про надання вихідних даних – містобудівних умов та обмежень для проєктування об’єкта будівництва


Розглянувши звернення громадян та юридичних осіб про надання вихідних даних – містобудівних умов та обмежень для проєктування об’єкта будівництва, керуючись ст. 29 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», ст. ст. 5, 14 Закону України «Про основи містобудування», ст. ст. 31, 52, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про архітектурну діяльність», Законом України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо удосконалення містобудівної діяльності», відповідно до Наказу Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово – комунального господарства України від 31.05.2017 р. №135 «Про затвердження Порядку ведення реєстру містобудівних умов та обмежень», виконавчий комітет міської ради

вирішив:


  1. Надати вихідні дані – містобудівні умови та обмеження для проєктування об’єкта будівництва:
    1. Комунальному некомерційному підприємству «Обласна клінічна лікарня Івано – Франківської обласної ради» для реконструкції приміщень відділення невідкладної (екстреної) медичної допомоги з добудовою   на вул. Федьковича, 91 у м. Івано – Франківську.
    2. Приватному підприємству «ВамБуд» для реконструкції фізкультурно – оздоровчого комплексу під багатоквартирний житловий будинок з об’єктами громадської інфраструктури на вул. Ленкавського, 17Г  у м. Івано – Франківську.
    3. Товариству з обмеженою відповідальністю фірмі «ТЕН» ЛТД  для реконструкції гаража під виробничі приміщення по виготовленню металоконструкцій на вул. І. Макухи, 41А у м. Івано – Франківську (кадастровий номер земельної ділянки: 2610100000:20:005:0085).
    4. Фізичним особам для реконструкції гаража № 100 та гаража  № 100ж під нежитлові приміщення в обслуговуючому кооперативі   «Локомотив – ІФ» (гаражно – будівельний кооператив «Локомотив»)    у м. Івано – Франківську.
    5. Фізичній особі для реконструкції квартири № 2 та квартири № 3   з об’єднанням, долученням частини приміщення загального користування (горища) та влаштуванням окремого входу на вул. М. Павлика, 7 у м. Івано – Франківську.
  1. Відмовити у наданні вихідних даних – містобудівних умов та обмежень для проєктування об’єкта будівництва:
    1. Фізичній особі для реконструкції частини квартири № 1 під торгово – офісне приміщення на вул. Бельведерській, 7 у м. Івано – Франківську.
    2. Фізичним особам для реконструкції квартири № 2 з добудовою    та надбудовою на вул. Сніжній, 38 у м. Івано – Франківську.
    3. Фізичній особі для реконструкції квартири № 4 під торгово – офісні приміщення на бульварі Південному, 29 у м. Івано – Франківську.
  2. Скасувати містобудівні умови та обмеження для проєктування об’єкта будівництва:
    1. Департаменту житлової, комунальної політики та благоустрою Івано – Франківської міської ради від 12.09.2019 р. № 168-31.2.1-01 «Нове будівництво проїзду через річку Черешенька від вул. Івана Курівця   до мікрорайону «Черешеньки» у м. Івано – Франківську».
    2. Товариству з обмеженою відповідальністю «Куверт – Україна»  від 22.07.2019 р. № 141-31.2.1-01 «Нове будівництво складського приміщення на вул. І. Макуха, 6 у м. Івано – Франківську».
    3. Товариству з обмеженою відповідальністю «ТІРАС ІФ»  від 30.07.2019 р. № 154-31.2.1-01 «Нове будівництво складського комплексу  з адміністративно – побутовими приміщеннями на вул. Кропивницького, 1В   у м. Івано – Франківську».

4.        Зобов’язати замовника:

4.1.        Отримати вихідні дані для проєктування відповідно до статті 29 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності».

4.2.        Розробити проєктну документацію та затвердити її в установленому порядку.

4.3.        Виконання підготовчих та будівельних робіт здійснювати після отримання  документа,  що  надає  право на  виконання  вищезазначених   робіт, виданих Управлінням з питань державного архітектурно – будівельного контролю виконавчого комітету Івано – Франківської міської ради з наступним прийняттям об’єкта до експлуатації в установленому законодавством порядку.

4.4.        При проєктуванні і будівництві обєкта містобудування, дотримуватися вимог, визначених у містобудівних умовах та обмеженнях для проєктування об’єкта будівництва.

4.5.        Протягом 10 робочих днів після початку будівництва об’єкта звернутися до відповідного органу місцевого самоврядування із заявою про визначення розміру пайової участі та отримати розрахунок пайової участі замовників будівництва у створенні і розвитку інженерно – транспортної та соціальної інфраструктури міста.

5.        Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови – начальника фінансового управління В. Сусаніну.




Міський голова                                                                                Руслан Марцінків



2011-2024 © Всі права застережено.