Розпорядження міського голови  "Про реалізацію експериментального проєкту "єМалятко" у ..."  № 172-р від 20.05.2020р. 
Документ №172-р від 20.05.2020р. Втратив чинність
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Розпорядження міського голови  Про реалізацію проєкту "єМалятко" в Івано-Франківській міській територіальній громаді
Розпорядження міського голови  №123-р від 19.03.2021р. Чинний

 
Історія документа

19.03.2021p. - Втрата чинності

 
Публікації документа

24.05.2020



УКРАЇНА
 
МІСТО ІВАНО-ФРАНКІВСЬК
РОЗПОРЯДЖЕННЯ
міського голови
 
від 20.05.2020р.  № 172-р
 


Про реалізацію експериментального проєкту «єМалятко» у місті Івано-Франківську


З метою продовження впровадження європейських стандартів життя, реалізації проєкту «єМалятко» у місті Івано-Франківську, відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 10.07.2019 року №691 «Про реалізацію експериментального проекту щодо створення сприятливих умов для реалізації прав дитини», наказу Міністерства юстиції України від 06.05.2020 року №1589/5 «Про перелік адміністративно-територіальних одиниць, в яких запроваджується надання комплексної послуги «єМалятко», меморандуму про співпрацю між Південно-Західним міжрегіональним управлінням Міністерства юстиції (м.Івано-Франківськ) та виконавчим комітетом Івано-Франківської міської ради, на виконання Указу Президента України від 08.11.2019 року №837/2019 «Про невідкладні заходи з проведення реформ та зміцнення держави»:

  1. Створити робочу групу щодо реалізації експериментального проєкту «єМалятко» (далі – Проєкт) згідно з додатком 1.
  2. Робочій групі забезпечити реалізацію Проєкту з 06 травня 2020 року.
  3. Визначити відповідальними за впровадження Проєкту управління адміністративних послуг (Центр надання адміністративних послуг м.Івано-Франківська) Івано-Франківської міської ради та відділ програмного та комп’ютерного забезпечення Івано-Франківської міської ради.
  4. Управлінню адміністративних послуг (Центр надання адміністративних послуг м.Івано-Франківська) Івано-Франківської міської ради забезпечити прийом документів та видачу результатів комплексної послуги «єМалятко».
  5. Визначити відповідальних осіб за прийом документів та видачу результатів комплексної послуги «єМалятко» згідно з додатком 2.
  6. Відділу програмного та комп’ютерного забезпечення Івано-Франківської міської ради забезпечити:

6.1.Підключення до системи електронної взаємодії українських державних електронних ресурсів «Трембіта» для забезпечення надання комплексної послуги «єМалятко».

6.2.Облаштування стаціонарних автоматизованих робочих місць на базі комунального некомерційного підприємства «Міський клінічний перинатальний центр Івано-Франківської міської ради».

7.Управлінню охорони здоров’я забезпечити приміщення для організації робочого місця на базі комунального некомерційного підприємства «Міський клінічний перинатальний центр Івано-Франківської міської ради».

8. Контроль за виконанням розпорядження покласти на керуючого справами виконавчого комітету міської ради І.Шевчука.



Міський голова                                                                                Руслан Марцінків



Додатки:



2011-2024 © Всі права застережено.