Рішення міської ради  "Про включення нежитлових приміщень площею 39,5 кв.м в б..."  № 144-40 від 22.05.2020р. 
Документ №144 від 22.05.2020р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

26.05.2020



 
РІШЕННЯ
 
Івано-Франківської міської ради
(40  сесія)
7  демократичного скликання
 
від 22.05.2020р.  № 144-40
 

Про включення нежитлових приміщень площею 39,5 кв.м в будинку на вул. Незалежності, 7 в перелік об’єктів, які підлягають приватизації, та їх приватизацію



Керуючись пунктом 30 частини 1 статті 26, частинами 5 та 6 статті 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про приватизацію державного і комунального майна», рішенням Івано-Франківської міської ради від 17.01.2019 року № 3-23 «Про внесення змін до нормативних актів з питань приватизації об’єктів комунальної власності територіальної громади міста Івано-Франківська», враховуючи пропозиції виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради (рішення виконавчого комітету міської ради від 14.05.2020 року № 481), Івано-Франківська міська рада

вирішила:

1. Включити нежитлові приміщення площею 39,5 кв.м (приміщення №X та частина приміщень ІХ, №12 площею 13,1 кв.м), які розташовані будинку за адресою: м. Івано-Франківськ, вул. Незалежності, 7 в перелік об’єктів, які підлягають приватизації.

2. Затвердити висновок про вартість нерухомого майна -  нежитлових підвальних приміщень загальною площею 39,5 кв.м, розташованих за адресою: м. Івано-Франківськ, вул. Незалежності, 7, в сумі 298 860 грн. (двісті дев’яносто вісім тисяч вісімсот шістдесят гривень 00 коп.) без ПДВ.

3. Приватизувати об’єкт, вказаний у п. 1 цього рішення, шляхом продажу з аукціону з умовами.

4. У разі якщо для участі в аукціоні з умовами з продажу об’єкта, вказаного у п. 1 цього рішення, не буде подано жодної заяви на участь в аукціоні з умовами, або у разі відмови єдиного покупця, який подасть заяву на участь в аукціоні з умовами з продажу цього об’єкта, чи переможця від підписання протоколу аукціону або укладення договору купівлі-продажу об’єкта приватизації, вважати скасованим пункт 3 цього рішення.

5. Департаменту комунальних ресурсів Івано-Франківської міської ради        (І. Гриненько):

- забезпечити опублікування інформації про включення об’єкта, зазначеного в п. 1 цього рішення, в перелік об’єктів, що підлягають приватизації, та інформаційного повідомлення в електронній торговій системі, на офіційному вебсайті Департаменту комунальних ресурсів Івано-Франківської міської ради та в газеті «Західний кур’єр» у строки, визначені чинним законодавством України;

- у разі настання обставин, зазначених в п. 4 цього рішення, вжити заходи для припинення приватизації об’єкта, зазначеного в  п. 1 цього рішення.

6. Відповідальність за виконання цього рішення покласти на Департамент комунальних ресурсів Івано-Франківської міської ради.

7. Контроль за виконанням цього рішення покласти на першого заступника міського голови Миколу Вітенка та постійну депутатську комісію з питань оренди та приватизації комунального майна (С. Гаєвський).




Міський голова                                                        Руслан Марцінків





2011-2024 © Всі права застережено.