Рішення міської ради  "Про укладення договору про спільну діяльність..."  № 159-41 від 19.06.2020р. 
Документ №159 від 19.06.2020р. Чинний
        

 
Проєкти документа

Проєктів немає

 
Пов'язані документи

Рішення виконавчого комітету  Про затвердження договору про спільну діяльність
Рішення виконавчого комітету  №1368 від 07.10.2021р. Чинний

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

23.06.2020



 
РІШЕННЯ
 
Івано-Франківської міської ради
(41  сесія)
7  демократичного скликання
 
від 19.06.2020р.  № 159-41
 

Про укладення договору про спільну діяльність


Керуючись ст. ст. 26, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи звернення громадської організації «Асоціація сприяння фізичній реабілітації осіб з інвалідністю «Звитяга нескорених» вх №1838/01-12/20 від 25.05.2020р., міська рада


вирішила:


  1. Уповноважити міського голову на укладення договору про спільну діяльність з громадською організацією «Асоціація сприяння фізичній реабілітації осіб з інвалідністю «Звитяга нескорених».
  2. При укладенні договору про спільну діяльність з громадською організацією «Асоціація сприяння фізичній реабілітації осіб з інвалідністю «Звитяга нескорених» визначити істотною умовою  договору:

2.1. Обов’язок громадської організації «Асоціація сприяння фізичній реабілітації осіб з інвалідністю «Звитяга нескорених» передати безоплатно у власність Івано-Франківської міської об’єднаної територіальної громади в особі Івано-Франківської міської ради відкритий майданчик для ігрових видів спорту, після завершення будівництва спортивного комплексу у м. Івано-Франківську на вул. Чорновола 128, на земельній ділянці переданій в постійне користування.

  1. Виконавчому комітету Івано-Франківської міської ради:
    1. розглянути та прийняти рішення щодо затвердження договору про спільну діяльність з громадською організацією «Асоціація сприяння фізичній реабілітації осіб з інвалідністю «Звитяга нескорених»;
    2. утворити комісію з приймання в комунальну власність Івано-Франківської міської об’єднаної територіальної громади об’єкта нерухомого майна, який підлягає передачі відповідно до п. 2.1 цього рішення.
  2. Уповноважити виконавчий комітет Івано-Франківської міської ради затверджувати зміни та доповнення до договору про спільну діяльність, окрім внесення змін у договір в частині істотної умови договору, затвердженої цим рішенням.
  3. Департаменту комунальних ресурсів Івано-Франківської міської ради (І.Гриненько) звернутись у встановленому законодавством порядку до суб’єкта державної реєстрації прав на нерухоме майно щодо здійснення державної реєстрації права власності за Івано-Франківською міською радою на об’єкт нерухомого майна, який буде переданий громадською організацією «Асоціація сприяння фізичній реабілітації осіб з інвалідністю «Звитяга нескорених»  відповідно до пункту 2.1. цього рішення за актом приймання-передачі.
  4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на першого заступника міського голови М.Вітенка та постійну депутатську комісію з питань містобудування та земельних відносин (В. Яблонь).


Міський голова                                                          Руслан Марцінків




2011-2024 © Всі права застережено.